2777
2789

خواهرم تازه اومده ایران برای دو هفته و تقریبا هر روز میبینمش ، روز اول که اومد مامانم همه رو دعوت کرد ، حالا جمعه زن داداشم به خواهذم گفته که شام دعوتمون کرده رستوران ، حالا الان مسئله اینه من دوست ندارم برم چون از زن داداشم خوشم نمیاد و از برادرم هم ناراحتم ، زن داداشم از این مدلاس که میخواد همه رو با همدیگه بد کنه و خیلیی انرژی منفیه ، جوریه که من هر بار میبینمش سب از ناراحتی خوابم نمیبره هر بار هم یه حرفی میزنه ناراحتم میکنه من هم انقدر خجالتی ام توی لحظه فقط سکوت میکنم ، برادرم‌هم به همسرم بی محلی میکنه ، حالا میخوام ازتون مشورت بخوام که من اکر لحظه اخر بگم‌مریض شدم نمیتونیم بیایم تابلوه ؟ این رو هم بگم که برادرم همیشه میگه وقتی میخواین مارو  دعوت کنید باید به خانمم زنگ بزنید اما اینا به خواهرم گفتن که به ما بگه که شام دعوتیم رستوران .. نکته ی دیگه اینه که من نمیخوام زیر منت زن داداشم برم ، حالا بگید چطور بپیچونم و نرم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیام بده برادرت بگو فلانی گفت ما رو دعوت گرفتین شرمنده ما از قبل مهمون یکی از دوستان شدیم و تمام

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
یه پیام بده برادرت بگو فلانی گفت ما رو دعوت گرفتین شرمنده ما از قبل مهمون یکی از دوستان شدیم و تمام

اخه اگر از الان بگیم نمیتونیم روزش رو تغییر میدن ، من اصلا نمیخوام این شانس رو بهش بدم که دوباره به ما بی محلی کنن ، از طرفی هم به خواهرم گفتن که به ما بگه و اینجوری خیلی خودمون رو‌ ضایع میکنیم پاشیم بریم

اخه اگر از الان بگیم نمیتونیم روزش رو تغییر میدن ، من اصلا نمیخوام این شانس رو بهش بدم که دوبار ...

اصلا نرو اکر چیزی گفتن بگو چرا به خودم نگفتین؟فقط همین

اصلا نرو اکر چیزی گفتن بگو چرا به خودم نگفتین؟فقط همین

اخ اخ هکین الان ویس مسیج داده زن دادشم هنوز باز نکردم حدسم اینه دعوت کرده 😭🥲 حالا الان که پیام داده بگم میایم بعد روز جمعه پیام بدم مریض شدم نمیتونیم بیایم؟

اخ اخ هکین الان ویس مسیج داده زن دادشم هنوز باز نکردم حدسم اینه دعوت کرده 😭🥲 حالا الان که پیام داد ...

بگو با همسرم صحبت کنم ببینم برناممون چجوریه.ولی اگر همسرت موافقه حتما برو و کلی هم بخور.منت هم گذاشت به یه ورت

بگو با همسرم صحبت کنم ببینم برناممون چجوریه.ولی اگر همسرت موافقه حتما برو و کلی هم بخور.منت هم گذاشت ...

اخه اگر باز بهم تیکه بندازه چی کار کنم ؟؟ از خودم عصبانی میشم که نمیتونم جوابش رو بدم و تا چند روز بعد ناراحتم که چرا هیچی نکفتم ، یه روش دیگه ای هم که دارن اینه تصمیم میگیرن به من و همسرم بی محلی کنن انگار ما وجود نداریم ، اخه همسرم تازه توی خانواده ما اومده و من اصلا نمیخوام بهش بی احترامی بشه