2777
2789
عنوان

کسایی که زبانشون‌ خوبه

42 بازدید | 4 پست

فردا امتحان زبان دارم هرچقدر میخونم هیچی بلند نیستم سوال حل کنم میشه راهنمایی کنید چطور بخونم؟ دبیر هم خارج کتاب میاره باید خیلی دایره لغاتم‌ گسترده باشه که متاسفانه نیست🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو یه شب نمیتونی آنچنان دایره لغاتت رو افزایش بدی

به نظرم همون لغات کتاب ر‌و خوب یادبگیر همینا رو بتونی جواب بدی بعد امتحانت بعد برو ببین چحوری لغات بیشتر و جدیدی یاد بگیری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

و تا اونجایی که میدونم همچین درست نیست دبیر خارج از کتاب سوال بیاره میتونید اعتراض کنید (البته اگه منظورت سوالاتی نباشن که مرتبط به درس هستن فقط شکل سوال کپی کتاب نیست به اینا سوالات خارج از کتاب نمیگن) 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم