2777
2789

سلام ما۴ساله عقدیم خانوادم خیلی سطح پایین ترازهمسرم هستن ومادرم سروگوشش میجنبه مردم میدونن چون جای کوچیک میشینیم

من وهمسرم یه زمین که داشت روفروختیم(پدرهمسرم شریک بود)ولی گفته بودبرای همسرمه)ورفتیم باهاش یه خونه اجاره کردیم پدرهمسرم وهمسرم بشدت باهم مشکل دارن وقهرن باهم

بعدش گفتیم وام اینابگیریم جورکنیم یه عروسی سبک بگیریم بریم

پدرشوهرم فهمیدقشقرش راه انداخت که آره چرااین کاروکردین من میخاستم عروسی کنم درحالیکه اصلاتوفکرشم نبود۴ساله بیخیال بود

ولی خواهرشوهرام به دروغ گفتن میخادعروسی کنه بیایددرحالیکه خیلی لج کرده بود

خلاصه ماروگول زدن برگردوندن الان یسال ازاون ماجرا میگذره همش تیکه میندازن حتی کاربه جایی رسیده خانوادم کوچیک میکنن جلوچشمم مسخره میکنن

حالامن یخورده طلادارم همسرم برام خریده میگم بفروشیم یه عروسی خیلی سبک کنیم بریم 

معلوم نیست شایدوایسیم پدر همسرم واسمون خونه بخره وعروسی توپ کنه ولی اینجوری بریم سختمونه ولی لااقل میدونیم همه چیزبرای خودمونه وبااین آدمای منت دارواموال منت دارشون طرف نیستیم

خواهرشوهرمم همیجوری داره ازپدرشوهرم پول ومال میگیره کلادختردوستن

باهاشونم نمیتونیم یجازندگی کنیم چون همش حرفمون میشه حرمت بینمونم شکسته زخم زبونم زیادمیزنن

کنکورمنم توهواس درسم خیلی خوبه بخونم حتماپزشکی میارم ولی وضع زندگیم خیلی آشفته اس همسرم ازخونشون زده بیرون و..

بنظرتون چیکارکنیم توروخداراهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چقدر پیچیده است اما به حرف شوهرت گوش کن زودتر برید سر خونه زندگیتون و رابطتونو کلا کم کنید

منم موافقم بخدافقط اولش خیلی زیرفشاروبدهی میریم

بخدااینقدغصه خوردم تو۱۹سالگی دیگه دارم ازبین میرم

منم موافقم بخدافقط اولش خیلی زیرفشاروبدهی میریم بخدااینقدغصه خوردم تو۱۹سالگی دیگه دارم ازبین میرم

اگه درست خوبه.فعلا از این حرفا بیا بیرون.بچسب به درس.تا کنکور بدی

به نظرم این خانواده ها قصد عروسی گرفتن ندارن 

اگر شما به کم قانع هستی و بعداً روح و روان تو اذیت نمیکنه درست ترین کار اینکه بری سر خونه زندگی خودتون 

به جشن کوچیک بگیر برو سر زندگی خودت 

اینجوری که بوش میاد پدرشوهرت خونه نمیخره 

خودت فک کن تو این گرونیا خونه و عروسی. توپ باهم 

محال ممکنه 

مگه اینکه پدر شوهرت پولدار باشه 

یه مراسم ساده بگیرین مستقل شین بعدم تمرکز کن رو کنکورت، این شرایط سخت میگذره، رشته خوب قبول شی آینده ...

مرسی🥺

خودمم همین فکرودارم یکم استرس دارم نتونیم ازپسش بربیایم

واینکه کله خرابی باشه قیدشونوزدن

پس قید اون وعده وعید رو بزن

بخدااینقدباحرفاشون تحقیرم کردن

به من گفتن تونمیتونستی مغازه هارونمیدونستی کجان ماتوروبردیم فهمیدی)درحالیکه بخداهمه لباسام همه چیزوشوهرم خودش خریده حتی هزاری خرج نکردن

یاشغل پدرم مسخره کردن

افسردگی گرفتم ازحرفاشون اینقدحرص خوردم پوستم داغون شده🥺