2777
2789
عنوان

رشته روانشناسی چطوره؟

226 بازدید | 16 پست

سلام من رشته م مکانیک بوده، اصن دوسش نداشتم چون انسانی دوس داشتم ولی اونموقع همه گفتن مهندسی بازار کارش بهتره، خلاصه کاردانی ب زور گرفتم ،اگه میرفتم انسانی هررشته ایش رو تا ارشد باعلاقه میخوندم بعد از سالها میخوام برم چیزی ک دوسش دارم رو انجام بدم چون چیزی ک علاقه داری توش پیشرفت میکنی حالا هرچی میخواد باشه، بنظرتون میتونم کارشناسی ناپیوسته دوساله روانشناسی برم ؟ یا باید چهارساله بخونم تا لیسانس بگیرم 

رشته ای هست که بسیار گسترده و واقعا باید علاقه به مطالعه ی فراوان داشته باشی تا بتونی پیشرفت کنی چون مطالب بسیار زیادی هست که باید کاملا درکشون کنی

هم برای تحقیقان خوبه هم برای درمان اما خب به کارشناسی نباید اکتفا کنی

اگه واقعا دوسداری بخونی به نظرم تلاش کن یک دانشگاه دولتی خوب قبول بشی چون واقعا سطح استادا و بچه ها متفاوته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته ای هست که بسیار گسترده و واقعا باید علاقه به مطالعه ی فراوان داشته باشی تا بتونی پیشرفت کنی چون ...

نظرم این بود سریع برم دانشگاه ازاد ، ن بشینم باز پای کنکور ب امید دولتی، پایه رشته ام فنی بوده 

کنکور انسانی  درسهای تخصصی رو باید پاس کرده باشی 

نظرم این بود سریع برم دانشگاه ازاد ، ن بشینم باز پای کنکور ب امید دولتی، پایه رشته ام فنی بوده کنکور ...

پس حداقل برای کنکور ارشدت خوب تلاش کن

به نظرم اینجور رشته ها چون دانشگاه های زیادی حتی پیام نور بدون کنکورم راحت قبول میکنه خب اگه بتونی دانشگاه خوب بری خیلی تاثیر گذار هست 

اما اگه واقعا حس میکنی کنکور رو نمیتونی بدی برو بخون ولی به دانشگاه اکتفا نکن کارگاه های روانشناسی رو برو و حسابی تلاش کن و ارشد رو سعی کن دانشگاه دولتی بری 

مراجعه کنندش کمه  مکانیکی بزنی درامدش بیشتره

درامدش بیشتره ولی باید کننده اش باشی 

ایا همه میتونن جراح خوبی باشن یا نقاش یا فوتبالیست خوب 

اینا از دور خوبن ولی وقتی واردش میشی تازه میفهمی تو برای اینکار ساخته نشدی 

با دوسال میتونم لیسانس بگیرم؟ چون دوسال مکانیک خوندم 

اینو نمیدونم راستش اگه مدرک کاردانی داری با تطبیق واحدهایی که گذروندی بله شاید بتونی البته خب فکر کنم نهایتا عمومی ها تطبیق بخوره و خب بالاخره باید دروس تخصصی رو بگذرونی

بازم از دانشگاهت بپرس