2777
2789
عنوان

ی سیلی محکم خوردم از شوهرم خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3624 بازدید | 87 پست
به پدرت بگو تا بیاد پدرشو در بیاره من خودم این کارو با نامزد قبلیم کردم دیگه جرعت تو گفتن هم نداشت& ...

تهش که جدا شدی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چرا نشه ! 

یه چک زن بزنه یه چک مرد ببین کی از پا میوفته یه وقت از اعصبانیت زیاد مرد زن کشته میشه تو یکی از اقوام خیلی دور پیش امده متاسفانه . یا دست و پاهاش میشکنه زن ظریفه

چرا نشه؟چون اون مرده میتونع بزنه ما زنیم نمیتونیم؟ والا من باشم محکم تر بهش سیلی میزنم

کی گفته چون مرد میتونه بزنه مگه اون دختر صاحب نداره ؟ شکایت کنه پوست تنشو میکنن توش کاه میریزن الان دیگه قدیم نیست 

یه چک زن بزنه یه چک مرد ببین کی از پا میوفته یه وقت از اعصبانیت زیاد مرد زن کشته میشه تو یکی از اقوا ...

من بزنم اون بدتر میزنه برگشت بهم گفت از چشمم افتادی دوست ندارم دیگه نمیخوامت منم گفتم طلاقمو بده 

یه چک زن بزنه یه چک مرد ببین کی از پا میوفته یه وقت از اعصبانیت زیاد مرد زن کشته میشه تو یکی از اقوا ...

یعنی اون دختر یه پدر یا برادر نداره ؟ انقد بی غیرتن خانوادش که نمیان اون به اصطلاح داماد رو بکشن؟

عزیزم لب بودکه دندون اومداول خواهرش بوده وبعدشمااومدی مشخصه که وابستگیشون بیشتره نسبت به توهرچقدرم بدبودنبایدمیگفتی خواهربی ارزشت توهم بایدمث خواهرش باسیاست جلوبری

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰