2777
2789

تاپیک قبلیم داشتم غر می زدم که انتخاب واحدم مقدماتی جا موندم. یک خانمی گفتن بی مسولیتی و راست می گن خیلی

22 سالمه باید ترم 4 کارشناسی بودم .

ولی با زور و دعوا و اینا اومدم مهمان گرفتم تهران دانشگاه تاپ که خونه باشم البته بزرو بابام برام گرفت از سه ماه قبلش هم هی التماس می کرد بیا  مامانم می گفت نیای ، بری خوابگاه حق نداری برگردی خونه راهت نمی دم.

خلاصه من مهمان گرفتم و ترسیدم و خوف کردم کلی ناراحتی برای خانواده مرخصی ترم گرفتم. حالا داشنگاه خودم می خوام برگردم دیروز هم انتخاب واحد مقدماتی ورودی من بود من فکر کردم امروزه امروز رفتم دیدم سامانه بسته است.

من تو تمام کارهای زندگیم همینطور عقبم از بس از همه چی ترسیدم. من بی مسولیت بار اومدم. نمی دونم شاید چون خانواده ام توی همه ی کارهام دخالت کردن. و می کنن. ولی چیکار کنم؟

خب یاد بگیر مستفل باشی مسی دنبال کارهات نیست خودت باید حواستو جمع کنی وگرنه اینجوری میشه و جا میمونی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همینه    من کسی نیستم که الکی گردن اینو اون بندازم ولی اگه خونوادت همه کاری برات تا به امروز کردن ، بی مسئولیتی تو به خاطر خونوادته. حالا چیکار بکنی منم توش موندم چون منم بی مسئولیتم و خیلی هم سخته که بخوای بعد از این همه مدت بخور بخوابی مسئولیت پذیر شی       باید به خودت قول بدی و هر قولی رو که دادی حتما حتما انجام بدی و اگه اتفاقی افتاد و تقصیر تو بود قبول کنی و قول بدی جبران کنی

منم اینجوریم

چون بسکه دوسمون داشتن لقمه آماده گرفتن گذاشتن دهنمون نزاشتن رو پا خودمون وایسیم ...برای هر گندی که زدیم جمعمون کردن.نزاشتن طعم سختی بچشیم همه کاری آماده برامون کردن

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
گریه کن به مامان بابات بگو دیگه دخالت نکنن توعم واسه چیزایی که خودت توانایی حل کامل یا نیمه کامل & ...

آره برای حق و حقوقت باید دعوا و بحث راه بندازی وگرنه تا ابد همینجوری باهات تا میکنن و بعدا زیر کارشون میزنن و میگن خودت باید انجام می‌دادی....

خدا رو شکر که زود فهمیدی چرا میگم زود چون دیدم نزدیک چهل سالشونه و تازه متوجه شدن مشکل از کجا اب میخوره

چاره اش فقط تمرینه ، بنویس و تمرین کن ، یه دفترچه یادداشت دائم پیشت باشه و لیست کارها رو بنویس ، اهدافت رو مشخص کن و نترس از هیچی نترس باور کن بقیه ادما مثل خودتن ، از نتونستن از مسخره شدن از سرزنش نترس ، فقط مستمر برو جلو ، راه میفتی یاد میگیری

کارهات رو عهده بگیر 

دقیقا همینه    من کسی نیستم که الکی گردن اینو اون بندازم ولی اگه خونوادت همه کاری برات تا ...

اره متاسفانه همیشه حواسشون بهم هست 

البته نه از نوع مثبتش خیلی اهل توهین و متلک و بدهنن متاسفانه.  و تخریبگر

همیشه هم می خوان دخالت کنن ، چرا معدلت این شد، چرا نمره ات اینه؟ چرا فلانی از تو بهتره؟ چرا تو اینطوری؟ من پشیمونم که تو رو دارم!

نمی دونم چطوری خلاص بشم از این وضعیت

منم اینجوریم چون بسکه دوسمون داشتن لقمه آماده گرفتن گذاشتن دهنمون نزاشتن رو پا خودمون وایسیم ...برا ...

من البته کلا با تحقیر و بددهنی و مقایسه و فحش و دعوا همش دنبالمن.

من اصلا نمی تونم از حقم دفاع کنم می زنم زیر گریه

اره متاسفانه همیشه حواسشون بهم هست  البته نه از نوع مثبتش خیلی اهل توهین و متلک و بدهنن متاسفا ...

متاسفانه اگه با حرف عادی نمیتونی قانعشون کنی که این کارا تخریب کنندس باید دعوا کنی       و بحث    من خودم راسیتش با دعوا و بحث تونستم به خونوادم بفهمونم که انسان ها کپی هم نیستن و هر کسی تو یه زمینه ای می‌تونه مفید باشه       وگرنه تا الان باید مقایسه میشدم 

متاسفانه اگه با حرف عادی نمیتونی قانعشون کنی که این کارا تخریب کنندس باید دعوا کنی    &nbs ...

دعوا هم کردم

الان فقط سکوتم انگار هیچی درست پیش نمی ره.

تقصیر خودم نمی دونم کی قراره آینده نگر باشم . تلاش می کنم ولی روز از نو و روزی از نو

من البته کلا با تحقیر و بددهنی و مقایسه و فحش و دعوا همش دنبالمن. من اصلا نمی تونم از حقم دفاع کنم ...

بمیرم برات.الهی که خدا بهت عزت نفس بده

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏