2777
2789
عنوان

ورود آقایان به نی نی سایت

1021 بازدید | 120 پست

چه دلیلی داره آقایان وارد نی نی سایت بشن اینجا حریم شخصی زنانه هست واقعا اینجا خانم ها هستن چقدر این آقایون کثیف و بیمارن که میان جایی که خانم ها هستن مثل اینکه ی زن بره قهوه خانه مردانه حالم ازشون بهم میخوره کثیفای هیز و نجس که میان بین بحث خانم ها وول میخورن واقعا چرا مدیریت نی نی سایت رسیدگی نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت این قانون سایته که اشکالی نداره 

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

فقط اونجا که دارند از نگرفتن مهریه و فرار از دین شوهره می نالند، آقایون اون وسط تاپیک می زنند اصلا مهریه واسه چیه؟!!!! مهریه تحقیر زنه!!!

آخه لامذهب مگه مهریه رو میدن که هنوز ازدواج نکرده شاکی هستی!!!!