2777
2789
عنوان

تاپیکای امروز چقدر سمن 🤦🏻‍♀️

140 بازدید | 17 پست

خیلی حرص خوردم از دست دخترای سایت امروز

دخترا چرا انقدر خنگ شدین؟ نزارین هر بی پدری بازیتون بده عمرتونو تلف کنه 

بخدا میتونستم امروز ینفرو چکی کنم قشنگ

از اونور بعضیارو میبینم میگن پسری که خانواده پولدار داره با اصالته پسری که خودش کار مرده عقده ایه 🤦🏻‍♀️ خب اخه رو چه حسابی اینو میگی ادم خوب؟ همین پولداره میاد زندگیتو اتیش میزنه بعد بیا کاسه چه کنم چه کنم بگیر دستت بچه جون 

غرغرام زیاده امروز کلا از دستتون 

من از دست معلمه خیلی حرص خوردم

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

با اونی که می‌گفت تو حموم...😐

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما میگی با پسر بی پول بریم توی رابطه؟

نه عزیزم 

با پسری که پول دراوردن بلده زرنگه مفت خور خانوادش نیست برید تو رابطه 

اونم نه ۱۰ سال 

چندماه رد شد بهونه الکی اورد  نیومد جلو دکمشو بزنین

داستانش چیه؟ شوهرت نوروسرجنه؟

چی داستانش چیه؟

کلا سردرد گرفتم  اخه چراااا

واقعا دیوانه هست زنه

با بچه بیچاره اسی مشکل داره

من‌بودم‌همین امروز میرفتم‌مدرسه حقشو میزاشتم‌کفه دستش

معلمه

جزو پربازدیدا هست برو بخون

عنوانش هم‌ معلم کلاس اول بچم رو مخمه

تو حموم چی؟؟؟؟؟

رابطه ج

میگفت این‌کار خوبه یا نه😂

واقعا دیوانه هست زنه با بچه بیچاره اسی مشکل داره من‌بودم‌همین امروز میرفتم‌مدرسه حقشو میزاشتم‌کفه ...

هوف 

من کلا معلمای قدیمیو مردود میبینم تو اموزش 

باز این نسل جدید معلما یکم بهترن 

اسیم بایم بچشو نجات بده به هرحال