2777
2789
عنوان

میشه بهم کمک کنید

143 بازدید | 13 پست

سلام دوستان میشه چندتاغذاجدید بهم بادستورش بگید خسته شدم ازغذاتکراری

همسرم همش میگه غذا جدید درست کن منم شاغلم میام خونه ساعت5غذاهای گوشتی نمیتونم درست کنم چون آماده نمیشه ما قبل 8شام میخوریم

یه موقع خورشت درست میکنی اندازه یه وعده بزار فریزر

البته نزار خیلی قدیمی بشه توو فریزر

تهش یه هفته‌ای استفادش کنین

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
یه موقع خورشت درست میکنی اندازه یه وعده بزار فریزر البته نزار خیلی قدیمی بشه توو فریزر تهش یه هفته ...

مامان بنده خدام میرم خونشون بهم میده میارم اما از غذاتکراری خسته شدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارونی فرمی هارو که پختی بهش  تخم مرغ اضافه کن ادویه بزن مثل کتلت درست کردن منظورمه ها ،کالباس یا مرغ اضافه کن پنیرپیتزاهم بزن بریز توی تابه دودره حرارتشو کم کن بپزه زیرش که طلایی شد برگردون طرف دیگشم طلایی بشه بعدم با سس میل کنیدطعمش عالییییییییه مثل پیتزاس

مابهش میگیم پیتزای ماکارونی  

سیب زمینی رو حلقه ای کن کف تابه روش مرغ پخته ی ریش ریش شده ادویه وپنیرپیتزا اونم مثل قبلی که گفتم با سس و نان میخوریم.

شامی ترش با آب نارنج بزار بپزه بابرنج طعمش خیلی جدید وخوشمزس.

خورشت بِه دستورشو از اینستا پیدا کن فوووق العادس طعمش.

سینه ی مرغ رو بزن چرخ گوشت بهش ادویه و تخم مرغ بزن مثل کباب تابه ای درستش کن گوجه وفلفلم کنارش سرخ کن میشه کوبیده مرغ،فووق العادس طعمش

سلام عزیزم خوبی، تویه تایپکی دیدم دنبال یه شامپو ازشرکت بیز هستی، من نمایندع شرکتش هستم میتونی بهم توی ایتا یاروبیکا به این ایدی@mohi_beautty پیام بدی راهنماییت کنم

پناه میبرم از شر مشکلات به آغوش خواب😴🤎میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺
اسمشو یادم نیست خیلی وقت پیش من خریدم دیگه پیدا نکردم چیز دیگه ای زدم 

اینجا بلدنیستم عکس بفرستم ولی اگه ازایتا یاروبیکا به این ایدی پیام بدی راهنماییت میکنم،،البته هیچ اجباری نیستا گلی که پیام بدی من براراهنمایی خودت گفتم🌸

پناه میبرم از شر مشکلات به آغوش خواب😴🤎میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺