2777
2789

من خودم پوستم چند درجه سوخته میگن پیگمنتا باعث میشه پوستت مثل روز اول بشه وچند درجه هم سفید می‌کنه اما بعضی ها میگن وقتی مصرفشو قطع کنی دوباره سبزه میشی درستهه؟؟؟؟کسی تجربه داره؟؟؟

من تو اینستا خوندم ... تحقیق کردم بعضیا میگفتن خوبه بعضیا میگفتن بده . یادمه ی اشنا داشتیم . کل بدنش پر لک بود و تیره شده بود . رفت دکتر  دکتر ی امپول براش تزریق کرد   ب مدت ۳ ماه پوستش عین بلور . البته دارو رو از المان گرفته بود هنوزم ک هنوزه سفیده بعد ۱۵ سال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو اینستا خوندم ... تحقیق کردم بعضیا میگفتن خوبه بعضیا میگفتن بده . یادمه ی اشنا داشتیم . کل بدنش ...

این امپوله منم شنیدم خیلی خوبه،نمیدونی اسمش چی بود؟هنوز ایران نیومد؟یه پیج اینستا هست ک قرص میده و از خارج میاره راجب اون چیزی نمیدونی؟نمیدونی واقعا خوبن یا نه؟

این امپوله منم شنیدم خیلی خوبه،نمیدونی اسمش چی بود؟هنوز ایران نیومد؟یه پیج اینستا هست ک قرص میده و ا ...

بخدا نمیدونم . اگر بود مطمئن باش  دکترای ایران رحم نمیکردن ‌ فقط پول میچاپیدن 

الانم ک الانه خیلی از داروهای مزوتراپی رو ایران نداره . چ برسه اون .

یا اگر باشه تو بعضی داروخونه ها اونم باقیمت بالا 

یادمه اون طرف  ۱۵ سال پیش  خیلی پولدار بود  چون قیمت امپولی ک گرفته بود هم قیمت زمینی بود ک ما خریده بودیم 

بخدا نمیدونم . اگر بود مطمئن باش  دکترای ایران رحم نمیکردن ‌ فقط پول میچاپیدن  الان ...

اووووووووووو،ن بابا اینقدرم نیست یکی از فامیلای ما دوسال پیش گرفت ۶ تومن تازه دونفر باهم گرفتن چون برای دونفر استفاده میشد

اووووووووووو،ن بابا اینقدرم نیست یکی از فامیلای ما دوسال پیش گرفت ۶ تومن تازه دونفر باهم گرفتن چون ب ...

از کجا گرفتن ؟ گلوتاتین رو ایران نداره . قرصش  هم پیدا نمیشه . میگن همین پیگمنتا فقط یکم گلوتاتین داره 

از کجا گرفتن ؟ گلوتاتین رو ایران نداره . قرصش  هم پیدا نمیشه . میگن همین پیگمنتا فقط یکم ...

همین اسمش بود،نمیدونم نمیگن که،همینوهم از زبونشون در رفت فهمیدیم😂میگفتن خودمون سفید شدیم اخه چجوووور ممکنه تو ک سیاه سوخته بودی یهو سفید شدی،سبزه هم نبود از او سبزه که به سیاه میزنه بود،حالا ما ک کار نداریم همونجوریم خوشگلی خودشو داشت اما حرصم گرفته بود ک میگفتن خودمون سفید شدیم،بعد به چند نفر دیگه گفتن که امپول خریدن دهن ب دهن شد ماهم شنیدیم،چند نفر دیگه از فامیلاشونم گرفتن خانوادگی همه سفید برفی شدن بقیه رو نمیدونم اما من ک چیزی ازشون نپرسیدم

همین اسمش بود،نمیدونم نمیگن که،همینوهم از زبونشون در رفت فهمیدیم😂میگفتن خودمون سفید شدیم اخه چجوووو ...

منم دلم میخواد ی قرص بگیرم یا امپول ک پوست صورتم صاف شه  و روشن و سفت 

والله موندم ... چندتا  قرص اسمش پیدا کردم  نمیدونم واقعا موثره یا نه  تو اینستا  زده بود پیگمنتا بعد از ۳ دوره مصرف صورتش رو ۱ درجه روشن تر کرده بود 

یکی دیگ هم میگفت قرص کلاژن ساز خورده و چین و چروکش کم تر شده .

خدا لعنتشون کنه . ی محصول نمیسازن همشو باهم داشته باشه ... جدا جدا باید پول بدیم