2777
2789

سلام دوستان دیشب خواب دیدم توی خونه بابام هستم و رفتم توی حیاط شون و دیدم چند نفر خانوم باحجاب هستن و همشونم چادر مشکی پوشیده بودن بعد حضرت یوسف هم اونجا بود من پرسیدم این خانوما کین بهم گفتن اینا فرشتگان هستن که برای حضرت یوسف دعا کردن الانم اومدن واسه تو دعا کنن..من خیلی خوشحال بودم در خاب و دور هم با فرشتگان دعا خوندیم توروخدا معنیش بگین چی میشه چرا فرشته ها لباس سیاه پوشیده بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تعبیر خوبی داره

از نظر روحی رسد پیدا میکنی

اگر ازدواج نکردی مردج میشی

اگر بچه نداری بچه دار میشی

مورد رحمت و بخشش قرار میکیری

اگر بیماری درمان میشی

اگر غم و گره داری درست میشه

تعبیر خوبی داره شکر خدا

خیلی تعبیر خوبی داره از نظر روحی رسد پیدا میکنی اگر ازدواج نکردی مردج میشی اگر بچه نداری بچه دار ...

واقعا راس میگین تعبیرش خوبه؟؟ اره دوساله که ازدواج کردم بچه دار نمیشم خیلی خستم خیلی دلم شکسته ۳ تا دکتر عوض کردم هیچ نتیجه ای ندیدم حال دلم واقعا خوب نیس توروخدا برام دعا کن خدا دامن من و همه منتظرا رو سبز کنه