2777
2789
عنوان

اینجا چرا اینجوریه؟ (تاپیک درامد همسر)

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تامین اجتماعی موضوعش کاملا متفاوته 

اره استخدامش هم سخته

ولی خب شهر ما فوق لیسانس برداشت سری قبل

منم دلم میخواد اونجا قبول شم🥺🥺😭😭

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
اکثرا ادمای جامعه متوسط رو پایین ان. اینجا ولی اکثرا میگن ما پولداریم. موقع واریز سهام هم دست از پا ...

نه بحث سر اینه که اونی کم درآمد تره شاید کمتر بخواد در مورد این موضوع صحبت بکنه و اونی که پر درآمد تره بیشتر تمایل داشته باشه این موضوع رو بیان کنه

در نتیجه حتی اگر ۲۵ درصد سایت مرفه باشن و ۸۵ متوسط یا زیر متوسط، به این معنا نیست مشارکت برابری تو این تاپیکای نظرسنجی دارن.

قشر پولدار تر بیشتر کامنت می ذارن و این باعث میشه فکر کنی تعدادشون خیلی زیاده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

حالا این که خوبه یک کاربری دیروز بود انقدر بد حرف زد میگفت شما بدبختید سر برج تف کف دستتون میندازن زنهای شاغل از نداری کار میکنید پیر میشید هیچی ندارید حسرت منو بخورید من شوهرم خونه و ماشین به نامم زده کلی پول تو جیبی بهم میده فحش میدادها بددهنی میکرد 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
حالا این که خوبه یک کاربری دیروز بود انقدر بد حرف زد میگفت شما بدبختید سر برج تف کف دستتون میندازن ز ...

عقلش در همون حده گلم

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
حالا این که خوبه یک کاربری دیروز بود انقدر بد حرف زد میگفت شما بدبختید سر برج تف کف دستتون میندازن ز ...

عه منم بودم تو اون تاپیک😂😂میگفت شوهرم شرکتشو زده به نام من

عقلش در همون حده گلم

ببین اینقدر توهین کرد که حد نداشت به کارگرا به زنهای شاغل من دیشب از یاداوری حرفاش خوابم نمیبرد 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

من ۱۰ درصد افراد این سایت را حقوق بالای ۵۰ یا ۱۰۰ دیدم .اکثرا گفتند اداره کاری و زیر ۲۰ ...

من فکر میکنم ذهن آدمی روی چیزی که براش عجیبه؛ بولدتر میشه و اگر چشمش برخورد کنه به  یک مورد ولی  چندین مورد انگار مورد تو ذهنش تداعی میشه.انگار هضمش سنگین بشه مثلا...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...