2777
2789
عنوان

مامانای کلاس دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 27 پست
ببین هر منطقه ای از کشور تدریسش یکم متفاوت بوده با بقیه . مثلا مناطق گرمسیر زودتر میرن جلو چون بعد ع ...

بله درسته بودجه بندی رو معلم ما هم زده ب میزش  ولی من خوب نتونستم ببینم. ولی چون تعطیلی ها زیاد میششه و هر روز یه جشنی میگیرن ب خاطر چیزی بچه ها عقب میمونن پارسال چند درس اخرو خیلی با عجله گف اصلا وقت تمرین تکرار نشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد کوشا یه حکایته ک اسمش خوش اخلاقی هست ک معلم ما اونم مث درس مشق اینا داد.. بعد از اون دوستان ما

خب پس ما ک خیلی عقب تریم کامنتا رو بخون ... تعداد درسا ک زیاد نیست هر ماه دو تا درس هم بدن قشنگ‌ میرسه تا اخر سال 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اره بعد دوستان ما درس از همه مهربان تر هم هست 

منم میخام درس ها رو یکم زود تر بخونن تموم کنن تا وقت برا تمرین تکرار بشه ولی اینو ب معلم بگم معلم میره رو هوا ک تو کار من دخالت نکنین🤣

خب پس ما ک خیلی عقب تریم کامنتا رو بخون ... تعداد درسا ک زیاد نیست هر ماه دو تا درس هم بدن قشنگ‌ میر ...

اخه زمستونه تعطیلیا زیاد میشه و تعطیلات عید هم ک  هست کلا بعد از عید درس تازه معنا نداره باید یکم تمرین تکرار کنن 

بله درسته بودجه بندی رو معلم ما هم زده ب میزش  ولی من خوب نتونستم ببینم. ولی چون تعطیلی ها زیاد ...

اره اول همین طوریه . کلا کتاب کلاس اول اخرش خیلی سنگین میشه یهو . فارسیش میره توی حروف عربی ریاضیش توی مساله و جمع و منهای مفصل تر . خلاصه که همه این حس رو دارن نگران نباش . 

کلاس دوم جشن انچنانی نداره مگر این که مدرسه تون اضافه کنه ‌ ما یه جشن ۱۰۰ گرفتیم یه یلدا . بعید میدونم چیز دیگه ای باشه برای پایه دوم . 

اون جدول بودجه بندی رو هم یه بار برو سر کلاس یه عکس ازش بگیر توی خونه سر فرصت چک کن  چیزی نمیشه . هر چند توی نت هم هست  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پسر منم دومه فارسی درس هفتم تموم کردم هنوزدرس8شروع نکرده  ریاضیم تازه چندروزیه100یادگرفتن

اره دختر منم اعداد رو چن روزه داره مینوسه تو دفتر  درس هفتم ک هنوز هستن

منم میخام درس ها رو یکم زود تر بخونن تموم کنن تا وقت برا تمرین تکرار بشه ولی اینو ب معلم بگم معلم می ...

اخه واقعا هم گناه داره معلم ‌ 😁

شما یه نفری یه جنبه رو در نظر میگیری اون باید جمع کلاس رو در نظر بگیره . مثلا معلم ما اول سال مدت طولانی توی مرور و یادآوری اول موند . انقدر که خسته شدیم بعد گفت کلاس رو به یه حد مطلوب برسونم شروع میکنم همینم شد ‌ 

من همیشه به مامانا میگم معلمی مثل اشپزیه . دیدی هر کسی یه غذا رو یه مدلی میپزه ؟ حالا تو اگر هی بپری وسط کار بگی نمک بریز روغن بزن قلق کار خودش هم از دستش در میره معلم هم همینه یه روالی داره و خودش میدونه داره چکار میکنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره اول همین طوریه . کلا کتاب کلاس اول اخرش خیلی سنگین میشه یهو . فارسیش میره توی حروف عربی ریاضیش ت ...

بله دقیقا همینطوره ما هم همین جشن ها رو گرفتیم یه روز سینما شد یه هفته برا الودگی تعطیل شد الانم ک فصل برفه صد در صد تعطیلی زیاد میشه..اره باید برم بودجه بندی رو حتما چک کنم مرسی ک وقت گذاشتی موفق باشین♥♥

اخه واقعا هم گناه داره معلم ‌ 😁 شما یه نفری یه جنبه رو در نظر میگیری اون باید جمع کلاس رو در ...

درسته عزیزم موافقم با حرفاتون منم تا حالا اصلا به معلم چیزی نگفتم ولی یه خورده نگران وقت بودم. فک کنم وقتی میبینه بجه ها این درس رو خوب یاد گرفتن میره درس بعدی.. چون معلم اول و دوم ما یکی بود فقط یک هفته دو هفته یه خورده مرور کرد چون خودش با بچه هااشنایی داش.. 

اخه زمستونه تعطیلیا زیاد میشه و تعطیلات عید هم ک  هست کلا بعد از عید درس تازه معنا نداره باید ی ...

دیگه پایه دوم ک تکرار نمیخاد از اول هر درسو کامل روش وقت بزارن و امتحانشو بگیرن کافیه ... بچه دومی دیگه کامل خوندن نوشتن بلده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑