2777
2789
عنوان

با همخوابگاهی هام اختلاف دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 35 پست

دوتا پتو گرم بپوش کاری که من تو اتاق خوابم میکنم لذت داره تو سرما 

منم سرمایی ام ولی اتاقم یخه

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوای به این سردی تا صبح پنجره بازه؟ کدوم شهرین؟ خب به مشغول خوابگاه بگو 

فکر می‌کنم بچه بازی میشه بعد اون کاری نمیکنه که نهایت تذکر بده بره 

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.

الان زمستونه نباید شب تا صبح پنجره اتاقتون باز باشه حتما با مسول خوابگاه صحبت کن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
چجوری بگم چی بگم اصلا بلد نیستم دعوا کنم بهشون میگم هم میگن لباس بپوش به خدا کلی لباس میپوشم شبا

به خاطر خدا تحمل کن خدا به بهترین شکل جواب میده سکوتت بهترین جوابه براشون لباسم بپوش من این روزا رو کشیدم میدونم چی میگی

فکر می‌کنم بچه بازی میشه بعد اون کاری نمیکنه که نهایت تذکر بده بره 

خب ببین یا باید جای تختتو‌عوض کنی بری کنار شوفاژ و اونکه هی میگه گرمه بیاد کنار پنجره، یا باید اتاقتو عوض کنی بری با یک گروه که مثل خودتن

اگه تحمل کنی و سکوت کنی ظلم بزرگی در حق خودت کردی

الان زمستون عرف جامعه هم این هوا سرد باید پنجره ها بسته باشه اتلاف انرژی هم میشه اونا گرمشون میتونن پتو نندازن لباس باز بپوشن

من بودم با زبون خوش حالیشون نبود ب مسئول خوابگاه میگفتم اونم گوش نمیداد میرفتم امور  کل خوابگاه دانشگاه حداقل جای منو عوض کنن

به خاطر خدا تحمل کن خدا به بهترین شکل جواب میده سکوتت بهترین جوابه براشون لباسم بپوش من این روزا رو ...

خنده دار بود حرفت چی رو بخاطر خدا تحمل کنه 

خدا میگه سرما رو تحمل کن یخ  بزنی سرما بخوری 

چی میگی واسه خودت 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
به خاطر خدا تحمل کن خدا به بهترین شکل جواب میده سکوتت بهترین جوابه براشون لباسم بپوش من این روزا رو ...

اینچیزا که به خدا ربطی نداره، حق آدمی هست که باید براش تلاش کنه ، سکوت ظلم به خود هست.

باز بودن پنجره در زمستان عقلانی نیست .

گرما رو نمیشه تحمل کرد ولی سرما رو میشه با پتو و اینا حل کرد شما جاتو عوض کن و دوتا پتو بنداز

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
خب ببین یا باید جای تختتو‌عوض کنی بری کنار شوفاژ و اونکه هی میگه گرمه بیاد کنار پنجره، یا باید اتاقت ...

گرمایش اتاق از بالاست یه حالت کولر مانندی داره

من دور تختم پرده کشیدم شبا با روسری و بافت میخوابم پتو تا سرم میکشم ولی اینا اون گرمایش اتاق رو کامل میبندن پنجره رم باز میکنن همیشه

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.
گرما رو نمیشه تحمل کرد ولی سرما رو میشه با پتو و اینا حل کرد شما جاتو عوض کن و دوتا پتو بنداز

گرمایش اتاق از بالاست یه حالت کولر مانندی داره

من دور تختم پرده کشیدم شبا با روسری و بافت میخوابم پتو تا سرم میکشم ولی اینا اون گرمایش اتاق رو کامل میبندن پنجره رم باز میکنن همیشه