2777
2789

شوهرم خیلی مرد خوبیه خیلی هم دوسم داره میدونم فرد مطمئنیه و بهش اعتماد دارم 

ولی اصلا بهم حرفای محبت امیز نمیگه ولی من دلم میخاد بهم بگه ددسم داره قربون صدقم بره خیلی حسرتشو دارم همش میبینم مردایی که قربون صدقه زنشون میرن حسودیم میشه 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبت کلامیو نمیدونم ولی ذکر یاودود میگن برای محبت بین زنو شوهر خیلی جوابه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دعا برای قربون صدقه شوهر تروخدا بگو شوخی میکنی

بنظرت قیافم نشون میده شوخی باشه🙄

جدی میگم والا 😁

دعا که همون انرژی هس دیگه به اسم دعا میشناسیم هممون

بیا خودم قربون بلات میرم😂😂💋💓

خدا نکنه ولی واقعا امیدوارم تجربه نکنی خیلی بد

من بعد 7 سال تازه متوجه شدم که چقد به این حرفا احتیاج دارم اوایل برام مهم نبود رفته رفته ادم تنهاتر میشه زندگی سختر میشه شرایط بد میشه و متاسفانه همین حرفای ساده قدت قلب ادمی میشه که اونم اینجوری نادیده گرفته شده

جیش کن یکم از جیشت بریز تو چاییش یا شربت فرقی نمیکنه ببین رد خور نداره

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️