2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم

والا میگن که خیلی تاثیر داره

البته خیلی مهمه که از جایی تهیه کنید که آدابش رعایت شده باشه

اره این ارزون هایی که تو بازار هستن خیلیاشون اصلا حرز صغیر هست، بماند که شاید آدابش هم رعایت نشده باشه

نمیدونم از کجا بگیرم کع همه ادابش رعایت بشه

من یجا رو میشناسم ک میفروشه ولی از وقتی فهمیدم آداب داره قطعا میرم و چک میکنم و ی پیج ک مال ی حاج آقا هست ب ظاهر ک خوبه ولی دوره زمونه یجوری شده دیگه آدم ب چشمای خودشم اعتماد نداره الیته شما ب نیت حرز میگیری تلاش هم میکنی ک سرت کلاه نره حالا اگه از روی نادانی و نداشتن اطلاعات اشتباه خریدی حرز بی تاثیر نمیشه ولی پول اونی ک کلاه سرت گذاشته حروم میشه

از کجا بابد تهیه کنم

تو سایت من چنبار دیدم دو۳تا ادرس معتبر تو قم ومشهد گزاشته بودن..من حضور ذهن ندارم

من خودم..یه مشاوری تلفن یه اقاسیدی رو دادن..ازایشون تهیه کردم..ک همه نکات رعایت شده بود..اسم خودم مادرم..رو پرسیدن..تو پوست اهو ونقره پیچ..

خاسی درخاست بده بهت بدم شمارشو