2777
2789

در ادامه تایپیک قبلی ، چند تا عقیده دارم ، شاید درسته و شاید نه. برتراند راسل ، گفته بود ، تربیت کودک  به جای والدین به دست دولت ها باشه ، از نظر راسل ، دولت میتونه با بهره گیری از سواد مربیان ، فرزندانی آگاهتر ، به جامعه بده. این اتفاق افتاد ، حتی در ایران ، مهد کودک و مدارس و دانشگاه و ... در درجه اول و سپس با ظهور اینترنت ، فضای مجازی ، جای والدین رو گرفتند ، والدین در دنیای واقعی ، در برابر حجم فیلم ها ، سریال ها و کارتون ها و بیان شیوای اونها ، حرف های زیادی برای گفتن داشتند ، ولی زبانشون به تیزی زبان ورزان مجازی و اساتید نبود . والدین عشق داشتند و اینترنت قدرت ، والدین به عشق استوار بودند و اینترنت به سرمایه ، نبرد این دو ، با بهره گیری قدرت فضای مجازی و پول  سرمایه داران  ، فرهنگ عجیبی رو پدید آورده ، والدین ، تنها دوست داشتن و به این صورت کودکان ار همان ابتدا در بستر مجازی ، قهرمانانی از جنس بازیگران و خوانندگان و شخصیت های بازی های کامپیوتری رو ، به تن کردند.  قهرمان دنیای قدیم ، پدر و مادر بودند و در دین داران ، شخصیت های مذهبی هم نقش داشتند . دو نوع متفاوت از،ارزش های انسانی نه نقیض هم بودند. حالا نسل های قدیم به تحجر و نسل های جدید به فساد متهم میشن ، از دو جهت. مذهب ، بنای زندگی قدیمی ها ، اگر نه به عنوان دین ، بلکه به عنوان اندوخته  هزاره های بشری ، برای زندگی بهتر ،در برابر علم نوپا و انسان محوری ، در ابتدا تقابل های خوبی داشتند و هر دو به احیا بشریت کمک کردند ، علم در برابر همه چیز  ، ایستاد و با تکیه بر آگاهی،  زندگی مسالمت آمیزی با مذهب داشت ، اما افسوس  در برابر پول ، تسلیم شد ، دنیای قدیم ، توجیه هر چیز نا ملموس با مذهب ممکن بود ، اما با کمرنگ شدن اون  مدتی علم جاشو گرفت ، برچسپ دانش و علمی بودن ، به جای حلال و مباح بودن ، تونست مردم رو در برابر نا مانوس ها موجه کنه ، آغاز شروع ورود شرارت به دنیای علم ، علم به دستان سرمایه دار ، وقتی میفهمه ، امروزه بشر به علم ایمان داره ، هرچند علم ایمان رو می کوبه ، امروزه برچسب علمی ، راه بسته شدن اندیشه مردمان هست ، مردم ایمان دارند به گفته ای که دانشمندان اثبات کردند ، نتیجتا سیستم آموزش غربی ، راهی شد برای اینکه ما بردگی جدید رو ، به جای اردوگاه های کار اجباری ، در دانشگاه ها به صورت علمی ، بی آموزیم و حتی با افتخار !!! و اینگونه شد که ارزش ها و اتفاقات دنیای امروز از جنگ ها گرفته تا کرونا و نیاز های بشری ، توسط سرمایه دار تولید ، توسط دانشمند توجیه و توسط رسانه ها پخش میشه .

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما میگین زندگی در جهالت بهتر از زندگی در اگاهیه،!!!!!همون زمان هم بدیهای خودش رو داشت اما وقتی چیزی میگذره ما خوبیهای اونو بیاد میاریم ،پس اشتباه که دیروز گل وبلبل دید وامروز سیاه،وهمه رو گردن علم وحذف خرافاتی گذاشت که گاها عنوان دین داشتن اگر مردم علم انتخاب کردن حتما مزایایی در اون دیدن،مثلا زندگی بهتر،ما امروز در دوران گذر هستیم از سنت به مدرنیته وای چون هیچ کمکی از طرف نخبهانمیشه این افراد عادی هستن که باید ضربه از گذرتحمل کنیم 

الان شما میگین زندگی در جهالت بهتر از زندگی در اگاهیه،همون زمان هم بدیهای خودش رو داشت اما وقتی چیزی ...

حرفی از جهالت نبود ، مگر اینکه ، مذهب از نظر شما جهالت باشه ، کامنت شما هم ، من ربط بود به نوشته من . مذهب یا علم ، یک ترکیب  غلط هست ، چیزی که با نام مذهب می شناسیم ، ترکیبی از علوم مختلف مثل طب و فلسفه و روانشناسی هست ، با این فرق که ، به جای علم اندیشه اومانیستی دکارتی ، به جای انسان خدا رو تو مرکز ارزش ها قرار داده، وقتی تعاریف  انسان از خدا ، زیر ذره بین و کنکاش علم تجربی رفت ، نارسایی هایی از اون مشاهده شد . و به خاطر شرایط وخیم و فاسد اروپای قرون وسطی ، نهایتا اندوخته های علوم دینی ، به یک باره و با خشم جامعه فقیر فئودالیسم،  دور ریخته شد ، ذهن بشر مذهبی کاتولیک ، باز شد و پروتستان،  با زیر پا گذاشتن ارزش های کلیسای کاتولیک ، جای ورود اندیشمندان تجربی رو به کلیسا باز کرد. دلیل استقبال مردم ، امکاناتی بود که دنیای جدید با بهره گیری از تکنولوژی آورده بود و مردم برای مدتی از رنج رها شده بودند که البته عمرش تا ظهور کاپیتالیسم بود و بعد شروع استثمار جدید. زندگی در جهالت !  پدر علم ژنتیک یعنی گرگوری مندل ، کشیدشی معتقد بوده و بسیاری از دانشمندان اون زمان از طبقه مذهبیون بودنند . خرافات که میگید  ریشه اون مستقیم به مذهب  کلاسیک بر نمیگرده ، هرچند ممکنه وارد چهارچوب مذهب بشه . مذهب طیف گسترده ای از،دانش های مختلف رو در بر میگیره و گذاشتن اسم مذهب ، تنها برای تفکیک هست ، بدیهی هست که مواردی نادرست و حتی مضحک وارد این بسته بشن . و اما در مورد خوشی های به یاد مانده و بدی های فراموش شده، مکانیسم دفاع روانی که فروید شرح داده و به نوعی ، بازگشت به گذشته به خاطر عدم لذت از زندگی ، بله ، این حرف شما تا حدودی درسته ، هر زمانی مشکلات خودشو داره و این از،ذات دنیاست   اما اینجا چیزی که شما میگید   بازگشت به دلخوشی های گذشته و فراموشی رنج ها،  در حدی عادی هست و طبیعی هست که انسان آسیب زا رو فراموش کنه و لذت بخش رو به خاطر بیاره . اما آسیب زمانی هست که به گذشته رفته و در اون زندگی کنه و این ام  نظر روانکاوی فرویدیسم یک مکانیسم دفاعی روحی در برابر ناملایمات هست که طبیعی و البته بیماری هست . تفکیک علم و دین درست نیست . مردم به آسودگی پناه می برند   قالبش برای عامه مهم نیست ، اما سو استفاده از علم ، در حال آغازه و ما در کرونا ، همدستی این دو رو دیدیم ، باشد که به سرنوشت  ادیان دچار نشه. گذر از،سنت به مدرنیته ، همین که اولش گفتم ، مدرنیته در ذهن ما به بهشت موعود صعود کرده   نگاهی به کشور های مدرن، نشون میده ، مدرن شدن ، چندان هم ، آرامش نمی آره ، شعار مدرن شدن در واقع همان شعار سرمایه داران هست وگرنه زندگی آزاد و طبیعی چیزی هست که حتی پیشوایان مدرنیسم ، به آنگونه می زیند .

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
الان شما میگین زندگی در جهالت بهتر از زندگی در اگاهیه،!!!!!همون زمان هم بدیهای خودش رو داشت اما وقتی ...

در ادامه ، مدرنیته ، تعریف های مختلفی داره ، در معنای عام یعنی  شهر نشینی و به وجود آمدن امکانات رفاهی مثل لوله کشی آب ، دسترسی به بهداشت و ... زمانی به وجود می آید که منابع کم و جمعیت زیاد باشه ، در این صورت باید این امکانات توسط علومی و افرادی،  به بهترین شیوه  مدیریت بشن . زیگموند فروید ، یک اندیشمند مذهبی نبود ، اما در کتابی به اسم تمدن و ملالت های آن  به زیبایی ، به معایب مدرنیسم پرداخته ، به طور خلاصه ، مدرنیسم هرچند ، امکاناتی رو فراهم میاره ، ولی موارد زیادی که مهم تر از مزایای اون هستند رو از انسان سلب می کنه ، خطر احتمالی و غریب الوقوع همیشه در کمین انسانه ، انسان بین آزادی های فردی با قبول ریسک خطر ، و محدود سازی خطر ها با سلب پاره ای آزادی های فردی ، حق انتخاب داره ، چون بقا و زنده ماندن ، مهم تر هست ، بشر ریسک تمدن رو می پذیره و خود محدود سازی رو قبول می کنه هرچند پاره ای خواسته های خودشو کنار میزاره ، . پس مدرنیسم ، الزامی نیست که ما به عنوان غایت بودن خودمون قبولش کنیم ، بلکه بین بد و بدتر ، لااقل اونو ترویج میدیم ، اما اگه مدرنیسم نتونه امنیت جسمی و روحی ما رو تضمین کنه ، چه معنا و چه سرنوشتی خواهد داشت ، بنا براین الزاما بشر به سمت مدرنیسم در حرکت نیست ، اما سرمایه داری ، به دلیل کسب سود ، به شدت در حال تبلیغ اونه ، تا چند سده پیش اساس حیات بشر رو زندگی پراکنده روستایی تشکیل میداد ، سو استفاده زمین داران و زندگی سخت کشاورزان ، شورش های متعددی رو پدید آورد و کشاورز دنیای قدیم ، به خاطر سختی زندگی ، شهر نشین و کارگر شد ، در فیلم هایی مثل اوشین و یا شورش کلاه زرد های اواخر امپراتوری هان ، ظلم و جور اربابان زمین ، همه و همه ، دنیای متجدد رو ، با ورود روستاییان به شهر پدید آوردند و کلان شهر ها با کارخانجات شکل گرفت ، بحث علم و مذهب اینجا بیهوده هست و جامعه شناسی،  حرف می زنه . زندگی قدیم ، یک زندگی تولید محور بود و خانواده ، تولید می کردند و می پختند . در تجدد ، خانواده ها مصرف کننده هستند . تولید کننده ، به جای خود خانواده به ارکان مدرنیسم،  محول شده ، علم ، و دانشمند ، کاری با جهت گیری ندارند و در حال حاضر مذهب هم در این موارد توان ورود نداره. فعلا افسردگی بیداد می کنه و پوچی در همه جای دنیا زیاد شده ، آینده مشخص می کنه که این وضعیت تا کجا میره