2789

نزاره زن موهاشو رنگ بزاره؟

نزاره ابروهاشو هاشور کنه؟

یا نزاره ناخن بکاره؟

حالا عمل بینی و این چیزا بماند؟

اگه مثلا شوهر آدم بگه حق نداری ناخن بکاری یا رنگ بزاری بعد زن بره اینکاررو کنه چیکار میتونه بکنه مرد؟

یاد خدا =خوشبختی

عزیزم نکن خب بیخیال

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم زنشی بَردش که نیستی

هیچی نمیشه خیالت راحت

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اخه تو این زمونه که همه به خودشون میرسن من حس میکنم اونا زن ترن تا من

گل من رفتارت با شوهرت چ ه جوریه باهم خوبین؟؟؟

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

شوهر منم همین مدلی بود نمیزاشت

بعد چشمش دنبال لب عملی های بیرون بود

اصلا اهمیت ندید به زیبایی خودتون کاملا رسیدگی کنید 

از روی تجربه میگم..

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اخه تو این زمونه که همه به خودشون میرسن من حس میکنم اونا زن ترن تا من

منم جیگرم خونه روزی که اومدن خاستگاری هیچی نگفتن بعد دوران نامزدیم که عروسی اشناهام بود یکم خیلی کم رژ زدم که فقط صورتم از بی حالی دراد مادر شوهرم گفت پسرم از ارایش بدش میاد پاک کن الان بچه بودم از ترس مادر شوهرم پاکش کردم اما الان چن ساله عروسشونم چهار سالیه که دخترای مجردش اریش میکنن ژل لب زده دخترش اختیار همه چیو دارن منم هنوز جرعت اریش ندارم از بس اریش نکردم اخرین بار عروسیم ارایش کردم به خدا دیگه حالم از خودم زندگیم بهم میخوره دلم میخواد گریه کنم🥺😭😭😭الان هم میخوان برای برادر شوهرم زن بگیرن دنبال مستقل میگردن باشه دلم خیلی گرفتس خیلییییییی