2777
2789
عنوان

قهر با برادرم

77 بازدید | 4 پست

هفته پیش با برادرم حسابی دعوامون شد موضوع این بود که زنداداش بی فرهنگم رفته سر وقت گوشی خواهر کوچکم پیامای من و خواهرم رو خونده ما هم حسابی از زنداداشم بد گفتیم چون خیلی مارو اذیت کرد دختره اونم رفته به داداشم گفته داداشم هم مسابی با ما دعوا کرد و بد بیراه بارم کرده دوروز پیشم رفت سربازی من نتونستم برم ببینمش و ازش خدا حافظی کنم

چطوری اروم شم خیلی داداشم و دوست دارم ما که یکبارم به زنداداشم بی احترامی نکردیم به طور مستقیم اینم تو گوشی ازش بد گفتیم

چکار کنم دلم خیلی گرفته

😂😂خندم گرفت خب تلفنی حرف میزدید چرا پیام میدین. درکت میکنم منم خیلی داداشمو‌دوس‌دارم‌دیونه میشم حرف نزنم باش. بنظرم زنگ بزن با داداشت حرف بزن مطمئنن چیزی نمیگه بهت

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.