2777
2789

دخترم۱۰ماهشه،امروز رفتم دکتر 

میگه کیست ریز ریز فراوون داری که درمانی نداره،و دوتاهم کیست بزرگ که با دارو رفع میشه،

و تا دوماه این داروهارو بخور بیا اگه کیستات رفع شده باید اقدام کنی واسه بچه...

ولی من نمیخوام نمیدونم چیکارکنم😔

همشم بخاطر شوهرمه وگرنه مشکل مالی نداریم،خیلی از خودم زدم تو این زندگی که به یجایی برسیم،الان رسیدیم ولی دلم خوش نیس😔،اگه اتفاقی واسه بچمون یا خودش بیوفته همش فحش و بددهنی میکنه میگه تقصیر توعه با اینکه من تمرگیدم تو خونه مثلا امروز با موتور نرفتم باهاشون بیرون اونا رفتن موتور سر میخوره،میخواسته بچم بیوفته.....

از دکتر اومدم بیرون که بهش بگم دکتر چی گفت،گفت جهنم خودت،واسم مهم نیست بیا بچه رو وردار که میخواست بیوفته از رو میز🖤خیلییی دلم شکست،تصمیمم بچه نداشتنه،ولی پشیمونی نمیاره

یه بچه داری دیگه خداروشکر کن .....من خدا یدونه هم بهم بپه راضی ام ولی فعلا در تلاشم و نداده 😭😭

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دار نشو دیگه

اعصاب خودت مهم تره. با اومدن یه بچه دیگه توانت کم تر میشه و شوهرت خیلی خیلی بیشتر ایراد میگیره.

دکترتم عوض کن.

چون وقتی با دارو مشکلت حل میشه پس بعدا هم راحت میتونی باردار بشی🤗

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

میخواستم بگم اقدام کن حالا که مشکل مالی نداری 

ولی درمورد شوهرت گفتی پشیمون شدم 

فقط اینو بهت بگم بچه اوردن به دارا بودن به شعوره به روان درست برای داشتن بچست ، شوهرت نمیتونه واسه این موضوع خودشو کنترل کنه پس اذافه کردن یه بچه دیگه ظلم به بچست

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

یه بچه داری دیگه خداروشکر کن .....من خدا یدونه هم بهم بپه راضی ام ولی فعلا در تلاشم و نداده 😭😭

انشالله،شما هم ثمره تلاشتون یه بچه ناز باشه،صبر میخواد منم چهارسال و سه بار آی یو آی حامله شدم

بچه دار نشو دیگه اعصاب خودت مهم تره. با اومدن یه بچه دیگه توانت کم تر میشه و شوهرت خیلی خیلی بیشتر ...

اره،بچه دوسدارم ولی سختیا و دست تنهایی با این شوهر نمیخوام،ولی این دکتر جوری گفت گفتم شاید بعد ۴،۵سال دیگه نشه

اره،بچه دوسدارم ولی سختیا و دست تنهایی با این شوهر نمیخوام،ولی این دکتر جوری گفت گفتم شاید بعد ۴،۵سا ...

سلام عزیزم

توی یکی‌از پستها دیدم نوشته بودید خواهرتون بعد از سالها باردار شدن.

میشه لطفا اسم‌دکترشونو یمن بگید

ممنون میشم

دل من تنگ صدایی‌ست     که نیست...