2777
2789

شایذ بارداری

لکه های قهوه ای برا لانه گزینی باشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج شیش روز مونده بود تقریبا بعد هرماه من هی جلو ميندازم یعنی از وقتی اقدام کردما 

خب فردا بیبی بزن شاید نشون بده انگار علایم بارداری داری اگر زدی منفی بود ناراحت نشو دیگ صبر کن تا موعدت

ان شااااااءالله حامله ای

شایذ بارداری لکه های قهوه ای برا لانه گزینی باشه

خیلی کم لکه قهوه ای اومد در حد ده قطره اینا بعد من فکر کردم پریود شدم پد گذاشتم دیگه خبری نشد . لکه ام روی لباس زیرم‌ دیدم 

نمیدونم خدا انشالله از دهنت بشنوه

انشالله همین باشه

توکلت بخدا باشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
خب فردا بیبی بزن شاید نشون بده انگار علایم بارداری داری اگر زدی منفی بود ناراحت نشو دیگ صبر کن تا مو ...

میترسم بزنم ناامید شم از وقتی که یهو پریود شم میترسم ولی خب بازم هرچی خدا بخاد 

خیلی کم لکه قهوه ای اومد در حد ده قطره اینا بعد من فکر کردم پریود شدم پد گذاشتم دیگه خبری نشد . لکه ...

لانه گزینی هم کمه ترشحاتش 

میترسم بزنم ناامید شم از وقتی که یهو پریود شم میترسم ولی خب بازم هرچی خدا بخاد 

درکت میکنم من ک کلا زدم ب بیخیالی حوصله حرص خوردن ندارم

پسفردام باید پریود شم امیدوارم سر موعدش بیاد