2777
2789
عنوان

ناباروری

84 بازدید | 8 پست

سلام.خانوما یه سوال دارم.میبینید در بعضی موارد نادر میگن زن و شوهرایی که بچه دار نمیشن و هردوشونم در صحت و سلامت هستن علت بچه دار نشدنشون اینه که اینا باهم نمیتونن بچه دار شن.این حالت کی مشخص میشه؟

با آزمایشاتی که قبل از ازدواج میشه یا وقتی میری چکاپ برای قبل از بارداری میدی اونموقع مشخص میشه؟؟؟

مثلا من آزمایشات قبل از ازدواجم و تمام آزمایشاتی که برای قبل از بارداری لازم بوده رو دادیم خودم و همسرم اوکی بوده همه چی...ولی برای این مورد که گفتم آزمایش دیگه ای لازمه آیا!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نیازی نیس انشالله بزودی قسمتت میشه دکتر خوب برو ک بتونه بفهمه مشکل از کجاست و حل کنه دنبال این حر ...

ممنون عزیزم....خرافات نیست تو علم اثبات شده هست 

و بعضیام بودن....منم گفتم بپرسم ببینم اگه اینطوری بود تو آزمایشات و سونوها نشون میداد دیگه 

به ذهنم اومد یه لحظه

خب این آزمایشاتی که دارید رو فرستادین چک کنن؟ میتونید مشاور ه آنلاین متخصص زنان بگیرید و براشون بف ...

بله عزیزم وقتی آزمایش میدی میبری دکتر چک کنه دیگه مسلما...خداروشکر همونطور که گفتم مشکلی نداریم