پس دیگه کِی😭😭😭😭😭😭😭😭 بقرااان دیگه تحمل زندگی برام مشکله😭😭😭😭😭😭😭
پناهت بر خدا عزیزم
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
۱۰ .۱۲روز قبل جواب آزمايش نذر کردن و جواب گرفتن....ی دعایی هست تو مفاتیح ک ۷شب یا یه شب بخونی .نیت کنی خاب مثلا یکی از اماما ببینی .سوال کنی ازشون....من خوندم ندیدم..دوباره میخام بخونم...خیلیها خاب دیدن
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
پس دیگه کِی😭😭😭😭😭😭😭😭 بقرااان دیگه تحمل زندگی برام مشکله😭😭😭😭😭😭😭
به خانم زهرا توسل کن دادشم یکساله توسل میکنه فاطمیه امسال تو خواب گفتن خانم این نامه رو فرستاده حاجت و معامله هات اینجا هست یه امضا بزن به این کاغذ حالا منتظریم ببینم مثل پسرش امید الکی میده بعد نا امید کنه
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
این دو صفحه رو بخون....سه روش داره..یکیش انجام بده