سلام دوستان من الان ۲ سال و نیمه که اقدام کردم واسه بارداری که ولی بی نتیجه بوده دکتر هم زیاد رفتم هم خودم هم همسرم هر دو سالم هستیم من یه دختر ۵ ساله هم دارم تو این مدت خیلی نذر و نیاز کردم ولی جواب نگرفتم تقریبا ۲ سال پیش بود یاسین نذر خانم ام البنین کردم همه میگفتن رد خور نداره منم خیلی امید بسته بودم که جواب میگیرم ولی متاسفانه اون ماه هم مثل ماههای قبل پریود شدم یادمه اون شبش خیلی گریه کردم و خانم ام البنین رو قسم دادم که بهم بگن چرا من باردار نشدم مشکل چیه اون شب بعد از کلی گریه خوابم برد و خواب دیدم
یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدییاعلی .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خواب دیدم یه خانومی چادر مشکی پوشیده بودن اومدن تو خوابم و بهم گفتن خودت و دخترت رو دعا کردن خودت هم دعا کردن که باردار نشی یادمه قشنگ دخترم کنارم خواب بود دست گذاشت رو دخترم و گفت هر دوتاتون رو دعا کردن و به من تو خواب فهموند که کی این کار رو کرده و بعدش در ادامه خوابم دیدم خونمون پر از شیاطین هست خیلی بد بود
یادمه من که اصلا اهل دعا نویس و این چیزا نیستم بزور تو نی نی سایت آدرس یکیشون رو در آوردم رفتم اون خانم بهم گفت همزاد داری بچه تو طالعت زیاد داری ولی قبل از به ثمر رسیدن همزاد میکشش باید بیای برات دفع همزاد کنم و من اعتقاد نداشتم نرفتم
خواب دیدم یه خانومی چادر مشکی پوشیده بودن اومدن تو خوابم و بهم گفتن خودت و دخترت رو دعا کردن خودت هم ...
پناه برخدا یه جوری شدم
شما مثل دستور امضام برای مادر شدن نذر و توسل کن انشاءالله که خانم ام البنین شمارو حواله کرده باشن به شهدا
با این نذر خیلیها شکر خدا حاجت های محال گرفتن و مادرشدن حتی دوقلو باردار شدن و اونهایی که سالهای قبل بچه دارشدن الان بچه هاشون میرن تو ۵ سال .
یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدییاعلی .
الان دو سال و نیمه از این دکتر به اون دکتر میرم ولی بی فایده هر دوتامون سالم هستیم تا حالا چند بار هم بی بی چکم مثبت شده ولی پشت بندش سریع پریود شدم دیگه کلافه شدم بخدا
سلام گلم خوبید عزیزم بهتون پیام میدم بخونید تو خصوصی
پناه برخدا یه جوری شدم شما مثل دستور امضام برای مادر شدن نذر و توسل کن انشاءالله که خانم ام ا ...
آره اتفاقا خیلی وقت پیش امضا شما رو دیدم و انجام دادم ولی جواب نگرفتم خیلی نذر و نیاز کردم ولی بی فایده بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم دوست ندارم برم سمت دعا. نویس و این حرفا ولی آخه ناباروری بی دلیل بعضی وقتا دیونه م میکنه
حدیث هست از امام رضا علیه السلام اگه فکر میکنی دچار سحر و جادو شدی دستانت روجلوی صورتت بگیر و این دعا رو بر دستانت بخوان ـ بسم الله العظیم، بسم الله العظیم رب العرش العظیم
آره اتفاقا خیلی وقت پیش امضا شما رو دیدم و انجام دادم ولی جواب نگرفتم خیلی نذر و نیاز کردم ولی بی فا ...
عزیزم برید سر مزار شهدای گمنام شهرتون مزار رو بشورید
و با شهدا حرف بزنید بخواین دعا کنن براتون بعدش زیارت عاشورا بخونید و بگید انشاءالله حاجت روا شدم میام همیشه
هر زمانی تونستم مزارتون رو با گلاب میشورم
این کار سحر رو باطل میکنه دعای شهدا رد نمیشه