2777
2789

بچه ها  ۴ تا واحد ۱۰۰ متری هست

دوخوابه با آسانسور و پارکینگ تو یه محله متوسط چقدر اجاره و پیش بگیریم که مناسب باشه؟

همه اش تازه ساز 

با کناف و گرمایش پکیج ، کابینت هایگلاس و کمد دیواری و...

میخوام بزارم تو دیوار 

گفتم یه سوال بپرسم که با اطمینان بزارم

شما الان چقدر اجاره میدین واسه خونه.؟

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهر و‌کدوم منطقه

اصفهان

البته بالا شهر نیست 

پایین شهرم نیست

یه جای متوسطه

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
شما بگو ما با مستاجری که اجاره نداده هنوز و هرماه دیر میده چیکار کنیم 

ماهم همینه وضعیت

پنج ماه اجاره مستاجر قبلی مون بدهکاره هنوزم نداده

تو دیوار شهرتون قیمت هارو ببین 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مگه ما املاکییم 

حتما دوستان خودشون اجاره دادن خونه یا اجاره نشینن از مبلغش باخبرن

خب منطقه تا منطقه داره  اگ منطقه خوبیه فک کنم رهن کاملش ۳۰۰ الی ۵۰۰ باشه اجاره هم ک ۱۰۰ تا ۲۰ ...

پیش ۱۰۰ کم نیست؟