2777
2789
عنوان

لمس تن تو......

947 بازدید | 104 پست
لمس تن تو شهوت است و گناه ،حتی اگر خدا عقدمان را ببندد..
داغی لبت جهنم من است،حتی اگر فرشتگان سرود نیکبختی بخوانند..
هم آغوشی باتو ،هم خوابیه چرک آلودی ست،حتی اگر خانه ی خدا خوابگاهمان باشد..
حتی اگر هزار سال عاشق تو باشم ،یک بوسه ،یک نگاه حتی حرامم باد!
اگر تو عاشق من نباشی...
💑♡💏♡👪
خوبم... اشکهارا ریخته ام ،غصه هارا خورده ام،نبودن ها را شمرده ام... این روز ها که میگذرد خالی ام،!..خالی از خشم،دلتنگی،نفرت و حتی خالی از احساس... خوبم..... اما تو باور نکن...
💑♡💏♡👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتنت... نبودنت... نامردیت... هیچکدام نه اذیتم کرد و نه برایم سوال شد.فقط یه بغض خفه ام میکند چگونه نگاهت گرد که مرا اینگونه تنها گذاشتی..
💑♡💏♡👪
عاللللللللللی بود
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)