2777
2789
عنوان

دوست یا دشمن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 19 پست
حرفاتون کاملا درسته⁦❤️⁩اما خیلی نگران اعتمادیم که کردم.. و اینکه چه چیزایی دربارم گفته که این همه اد ...

اصلا اصلا اصلا نگران نباش بابا از من بدتر نبود ی دفعه جیک تا پوک زندگیم گذاشتم کف دست ی دوست ک فک میکردم عین رگ گردنمه که منم مثل تو برام پیش اومد حتی بدتر رفت همه جا هر چی گفت از بس بیخیال بودم و برام مهم نبود چی میگه همه علیه خودش شدن یا اگر کسی دهن بینی میکرد میگفتم همون بهتر ادمای عین خودش نباشن دورم مهم حال خوب خودته الکی استرس نداشته باش بابا میگذره بهت قول میدم ی روز برمیگردی میخندی من هروقت میشنیدم چ چیزایی پشتم گفته تازه ده تا روشم گذاشته می ترکیدم از خنده میگفتم ولش کنید سوخته اصلا خودمو باهاش نمیگرفتم یا برم زنگش بزنم حالیش کنم واسه همین واقعا موند پشت سرم و خودش داغون تر شد ادمی ک بخاد ازت بدگویی کنه حتی از خودشم درمیاره 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
ممنونم ازین جمله زیبا😍حرفتون کاملا درسته ولی فکر به زمان احتیاج دارم چون خیلی وابسته هم بودیم اینکه ...

حق داری عزیزم معلومه که سخته، یه زمانی رو به خودت بده ولی بعدش قوی بلند شو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اصلا اصلا نگران نباش بابا از من بدتر نبود ی دفعه جیک تا پوک زندگیم گذاشتم کف دست ی دوست ک فک می ...

عزیزم خیلی تلخه...ممنونم ازتون خیلی نیاز به شنیدن این حرفا داشتم دلتون شاد باشه🤍