سلام دوستان.من دوستی ده ساله با رفیق صمیمیم سر یه موضوع بچگونه تموم شد:)۲۳سالمونه،همیشه باهم حرف میزدیم چه کم چه زیاد...ولی من هیچوقت توقع نداشتم که تو سختیا و مشکلاتم باشه حتی توقع نداشتم همیشه باهم حرف بزنه چون مشکلات زیاده هزار تا دغدغه تو زندگیامونه...سر همین قضیه یه کانال داره تو تلگرام که دوست اشنا فامیلاش همه اونجان...برداشت اونجا بهم تیکه انداخت منم متنفر از تیکه انداختن... که من پیام ندم رفاقتا دیگ برام تموم شده.و همه تاییدش کردن...همش تک میوفتم:) برداشتم ازونجا لفت دادم...من خیلی استرسیم،تا دیدم دوباره انگشت اتهاما سمت منه اومدم بیرون..دوباره چک کردم ببینم چی نوشته تا دیدم گفته اونی که باید میفهمید فهمید لفت داد با ایموجی خنده...خیلی ناراحت شدم خیلی..مگه رفاقت به همیشه حرف زدنه؟چند روز موندم که شاید اون پیام پاک بشه و شخصیتم زیر سوال نره تو کانالی که همه هستن!دیدم نه...انفالوش کردم... از هزار جا زد بلاکم کرد.بعد مامانش دوستای مشترکمون فامیلاشون که باهم در رفت امد بودیم یهو همشون بلاکم کردن...تموم اونایی که پشتشون بد میگفت:) خیلی قلبم شکست خیلی...یجور رفتار کرد که همش فکر میکنم مقصر اصلی منم:) چقدر برای همشون احترام قائل بودم همشون بلاکم کردن:)
حرفاتون کاملا درسته❤️اما خیلی نگران اعتمادیم که کردم.. و اینکه چه چیزایی دربارم گفته که این همه اد ...
اصلا اصلا اصلا نگران نباش بابا از من بدتر نبود ی دفعه جیک تا پوک زندگیم گذاشتم کف دست ی دوست ک فک میکردم عین رگ گردنمه که منم مثل تو برام پیش اومد حتی بدتر رفت همه جا هر چی گفت از بس بیخیال بودم و برام مهم نبود چی میگه همه علیه خودش شدن یا اگر کسی دهن بینی میکرد میگفتم همون بهتر ادمای عین خودش نباشن دورم مهم حال خوب خودته الکی استرس نداشته باش بابا میگذره بهت قول میدم ی روز برمیگردی میخندی من هروقت میشنیدم چ چیزایی پشتم گفته تازه ده تا روشم گذاشته می ترکیدم از خنده میگفتم ولش کنید سوخته اصلا خودمو باهاش نمیگرفتم یا برم زنگش بزنم حالیش کنم واسه همین واقعا موند پشت سرم و خودش داغون تر شد ادمی ک بخاد ازت بدگویی کنه حتی از خودشم درمیاره