2777
2789
عنوان

دوست یا دشمن:)

347 بازدید | 19 پست

سلام دوستان.من دوستی ده ساله با رفیق صمیمیم سر یه موضوع بچگونه تموم شد:)۲۳سالمونه،همیشه باهم حرف میزدیم چه کم چه زیاد...ولی من هیچوقت توقع نداشتم که تو سختیا و مشکلاتم باشه حتی توقع نداشتم همیشه باهم حرف بزنه چون مشکلات زیاده هزار تا دغدغه تو زندگیامونه...سر همین قضیه یه کانال داره تو تلگرام که دوست اشنا فامیلاش همه اونجان...برداشت اونجا بهم تیکه انداخت منم متنفر از تیکه انداختن... که من پیام ندم رفاقتا دیگ برام تموم شده.و همه تاییدش کردن...همش تک میوفتم:) برداشتم ازونجا لفت دادم...من خیلی استرسیم‌،تا دیدم دوباره انگشت اتهاما سمت منه اومدم بیرون‌..دوباره چک کردم ببینم چی نوشته تا دیدم گفته اونی که باید میفهمید فهمید لفت داد با ایموجی خنده...خیلی ناراحت شدم خیلی.‌.مگه رفاقت به همیشه حرف زدنه؟چند روز موندم که شاید اون پیام پاک بشه و شخصیتم زیر سوال نره تو کانالی که همه هستن!دیدم نه...انفالوش کردم... از هزار جا زد بلاکم کرد.بعد مامانش دوستای مشترکمون فامیلاشون که باهم در رفت امد بودیم یهو همشون بلاکم کردن...تموم اونایی که پشتشون بد میگفت:) خیلی قلبم شکست خیلی...یجور رفتار کرد که همش فکر میکنم مقصر اصلی منم:) چقدر برای همشون احترام قائل بودم همشون بلاکم کردن:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال عزیزم سعی کن خودتو توی حاشیه نبری و از حاشیه دوری کن هیچ چیزی توی این رفاقتای آبکی نیست 

اصلا این حرفا و این صحبتایی ک از دوستت کردی واسه سن ی خانوم ۲۳ ساله نیست کارش کار اغلب تینیجر هاست البته که تینیجر ها اکثرااا عاقل و بالغن 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

الان میتونی خداروشکر کنی که یه موجود دورو رو از زندگیت حذف کردی، به نظرم یه کیک و شیرینی بگیر جشن هم بگیر برای خودت، تبریک میگم که ارزش خودتو دونستیو لول آپ کردی✨👏🏻

که من از بیگانگان دیگر ننالم هرچه کرد با من آن آشنا کرد 

حافظ 

همین جمله حافظ رو همیشه توی حافظه‌ات نگه دار

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ناراحت برا چی؟ خیلیا دو رو هستن عوضش میفهمی به کی چقدر بها بدی و چقدر اذن بدی وارد حریمت بشه همه حدا ...

سر اینکه من تو شرایط خوبی از زندگیم نیستم و هیچ توقعی از اطرافیان نداشتم هیچوقت همش میگم هر کی مشکلش براب خودشه به بقیه اضافه نکنم،دقیقا اونجایی که داشتم یکم بهتر میشدم دوباره خوردم زمین

بیخیال عزیزم سعی کن خودتو توی حاشیه نبری و از حاشیه دوری کن هیچ چیزی توی این رفاقتای آبکی نیست  ...

کاملا موافقم همش دارم فکر میکنم که چرا باید همچین حرفی تو یه کانالی زده بشه که همه متوجه بشن!...

سر اینکه من تو شرایط خوبی از زندگیم نیستم و هیچ توقعی از اطرافیان نداشتم هیچوقت همش میگم هر کی مشکلش ...

ن بابا ی نصیحت از من ب تو اگر شوهر هم کردی ازش انتظار داشته باش یهویی تغییر کنه ادمیزاد ینی تغییر من همیشه انتظار دارم ک حتی از نزدیک ترین اشخاص شاید ی ضربه بخورم ولی اصلا برام مهم نیست و نگران نیستم چون میدونم ادمی ک درست باشه تغییر نمیکنه اگرم تغییر کنه به من بهتر جایگاهش رو میفهمونه و یاد میگیریم ب هر کسی اعتماد نکنیم یا راز هامون رو بگیم خدا هر شرایط سختی رو مقدر میکنه تا تو درس پس بدی و دیگ اشتباهاتت رو تکرار نکنی

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
حقیقت اینه که شما  دوست نبودید ...

حقیقت درستی بود واقعا...بدترش این بود که همیشه پشت یکی بد میگفت که من طرف اون شخصم میگرفتم و از گل بهش نازک تر نمیگفتم همونم زد بلاکم کرد😁💁

الان میتونی خداروشکر کنی که یه موجود دورو رو از زندگیت حذف کردی، به نظرم یه کیک و شیرینی بگیر جشن هم ...

ممنونم ازین جمله زیبا😍حرفتون کاملا درسته ولی فکر به زمان احتیاج دارم چون خیلی وابسته هم بودیم اینکه یه شک انگار بهم وارد شده که ۶نفری زدن بلاکم کردن🙃

ممنونم عزیزم خیلی حرفت اروم ترم کرد⁦❤️⁩

قربونت گلم. دنیا ارزش اینو نداره که قشنگی لحظاتت رو حروم ادمای بی لیاقتی کنی ک ارزشتو نمیدونن ب این فکر کن هر وقت ی ادم بی ارزش از زندگیت رفت قطعا قراره یه شروع دوباره با یه ادم مفید یا یه دوست خوب داشته باشی برای من تا بوده همین بوده 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
قربونت گلم. دنیا ارزش اینو نداره که قشنگی لحظاتت رو حروم ادمای بی لیاقتی کنی ک ارزشتو نمیدونن ب این ...

حرفاتون کاملا درسته⁦❤️⁩اما خیلی نگران اعتمادیم که کردم.. و اینکه چه چیزایی دربارم گفته که این همه ادم ازم دورشدن...