2777
2789

من دخترم خیلی ضعیفه توی نگارش یه راه حل بدین 

مشکل عدم تمرکز داره بردمش دکتر جدیدا دارم بهش ریتالین میدم ولی درست بلد نیست دیگه نمیدونم چجوری بهش یاد بدم که یاد بگیره ارزشیابیش افتضاح شد

دو روزه ریتالین میخوره 

برای ارزشیابی 

مثلا کلمه  ابر رو درست نوشته بود بعد کنارش عکس سوزن بوده سوزن رو سو رو نوشته بود بعد زن رو کنار ابر نوشته بود 

بعدم خسته شده بود کلی از سوالا رو جواب نداده بود و رفته بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمنم عین دختر شماس قرص هم میخوره کلا اشتهاش کور شده از این قرص لاااغر شده حواسشم پرته جمله سازی هم افتضاحه دیگه نمیدونم چکار کنم

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
دارم روانی میشم

حالا میخوای چکار کنی؟

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
دارم روانی میشم

من عصبی شدم شوهرم میگه فوقش سال دیگه همون کلاسه بهش سخت نگیر ولی نمیتونم دیگه

نمیدونم فعلا که دارم میبرمش مشاوره و ریتالین بهش میدم😞

درست میشه  برات دعامیکنم برا دختر منم دعا کن