2777
2789
عنوان

کسی میتونه تعبیر خوابمو بهم بگه

61 بازدید | 15 پست

من مجردم ولی تو خواب دیدم یه  بچه دارم 

ولی بغل یه خانم چادری  هستش و داره میبرتش 

منم دنبالشون میرفتم ولی از یه جایی به بعد مسیرم رو عوض کردم دیگه دنبالشون نرفتم پیچیدم توویه کوچه دیگه 

از من فرار نمیکرد فقط میرفتم منم اصلا فاصله باهاش نداشتم فقط میرفتم دنبالشون

خواب بچه دار شدن دختر مجرد نشانگر آرزوي فرد براي تشکيل خانواده و شروع يک زندگي جديد است. اين خواب ممکن است نشان دهنده نياز به محبت و ارتباط عاطفي با شخصي ديگر باشد و همچنين نشان دهنده آرزوي ايجاد يک پايگاه براي حمايت و محبت و نگهداري از فرزندان باشد. در برخي موارد، خواب بچه دار شدن مي‌تواند نشان دهنده نياز به تحول شخصي و رشد و تکامل فردي باشد. همچنين اين خواب ممکن است نشان دهنده نياز به پذيرش تغييرات و تلاش براي بهبود وضعيت فعلي باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیگیر یه موضوع یا شخصی هستی میخوای ببینی تهش چی میشه اما خسته میشی از پیگیری کردن و کلا مسیر زندگی و نظرت و تغییر میدی اما همچنان یه چشمت دنبال اون ماجرا هست

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اینکه موضوع درمورد چی باشه فرقی نداره درسته ؟

اون و دیگه خودت باید تشخیص بدی ،چی تو ذهنته

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من