2777
2789
متولد ٦٨راستش بهت نمى خوره  كم كم متولد ٦٠مى خوره  ولى خب معلومه سخت گيرى و در كل ريز بي ...

اره تو ۵سال اخیر خیلی شکسته شدم مشکل داشتم با همسرم الان خوب شده خیلی اما من که دیگه به اون دوران بر نمیگردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو ۵سال اخیر خیلی شکسته شدم مشکل داشتم با همسرم الان خوب شده خیلی اما من که دیگه به اون دوران بر ...

بايد از گذشته بياى بيرون تا حال و اينده ت هم خداى نكرده با افسوس خوردن گذشته بد نگذره 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
حساس تو چه مواردی میشه لطفا بگی؟؟

مثلا اگه بچه ها کثیف کاری کنن و خونه رو به هم بزنن دیگه روانت به شدت به هم میریزه 

کلا حس میکنم خیلی کمال گرایی ، همه چیزو در حد اعلا میخوای و خیلی به خودت سخت میگیری 

مثلا اگه بچه ها کثیف کاری کنن و خونه رو به هم بزنن دیگه روانت به شدت به هم میریزه  کلا حس میکن ...

وااااااااااااااااای بچه ها رو خوب اومدی.

کمال گرات هم بردم تو رویاااااا،