شب بعد اتمام میتونید غسل کنید،،من قبلا اینکارو میکردم
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دیگه بالاخره باید بلند بشی غسل بدی حالا چه صبحچه ظهر چه و.... همون ساعتچی بزار رو زنگ یه دوش سرپایی بگیر غسل بده بیا بیرون در ضمن اگر واقعا آدم مذهبی هستی و نماز برات مهمه
اگرم نمیتونی همون ظهر قضا بخون
اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش میشکنه💔از بابام متنفرم که باعث این حال بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود❤️ «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔 من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔 ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی میکنه💔 گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت میکنه ولی من میگم میکشه ولی جوری که هر ثانیه میمیری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
من مجردم بیشتر نماز صبحام قضا شده مدتیه خدا منو ببخشه شیطون گولم میزنه همش خوابم میاد قبلنا اینطور ن ...
چه کنیم برای نماز صبح بیدار شویم؟ برای ادای به موقع نماز صبح: 1. قبل از خواب نیت کنید و از خدا بخواهید که نماز صبح به موقع بیدار شوید. 2. سعی کنید نمازهای دیگر را اول وقت بخوانید تا برای نماز صبح هم اشتیاق و انگیزه بیشتری داشته باشید و توفیق ادای نماز صبح نصیبتان شود. 3. برای به موقع بیدار شدن و ادای نماز صبح، به امام زمان متوسل شوید. 4. آیه آخر سوره کهف را قبل از خواب برای بیدار شدن و ادای نماز صبح بخوانید. 5. شبها زودتر بخوابید تا موقع نماز صبح، با نشاط و سرحال از خواب بیدار شوید. این موارد را هم حتما انجام بدهید تا خیر و برکت و ثوابهای زیاد را دریافت نمایید. قبل از خواب سه بار سوره توحید و صلوات بر انبیا و ائمه و استغفار برای خودتان و پدر و مادر و همه مؤمنین را انجام دهید.
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام. راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام
من بلافاصله بعدش باید حمام کنم ولی کلا نماز صبحم رو قضا میخونم
چه کنیم برای نماز صبح بیدار شویم؟ برای ادای به موقع نماز صبح: 1. قبل از خواب نیت کنید و از خدا بخواهید که نماز صبح به موقع بیدار شوید. 2. سعی کنید نمازهای دیگر را اول وقت بخوانید تا برای نماز صبح هم اشتیاق و انگیزه بیشتری داشته باشید و توفیق ادای نماز صبح نصیبتان شود. 3. برای به موقع بیدار شدن و ادای نماز صبح، به امام زمان متوسل شوید. 4. آیه آخر سوره کهف را قبل از خواب برای بیدار شدن و ادای نماز صبح بخوانید. 5. شبها زودتر بخوابید تا موقع نماز صبح، با نشاط و سرحال از خواب بیدار شوید. این موارد را هم حتما انجام بدهید تا خیر و برکت و ثوابهای زیاد را دریافت نمایید. قبل از خواب سه بار سوره توحید و صلوات بر انبیا و ائمه و استغفار برای خودتان و پدر و مادر و همه مؤمنین را انجام دهید.
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام. راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام
تیمم بدل از غسل انجام بده نمازتو بخون ،بعدش که غسل گرفتی نماز صبحت و قضا کن
یعنی میشه؟ چون صبح ممکنه موقع نماز آب داشته باشن.