من این ماه ک میشد ماه ۷ اقدامم بازم باردار نشدم ۳۶ سالمه ی چیزی بگین که حالم بهتر بشه،خیلی دوست دارم مامان بشم،از طرفی هم با هیچکسی به جز همسرم نمیتونم درد و دل کنم،به اونم چقدر بگم بدتر ناراحت میشه،خیلی احساس تنهایی میکنم
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اقدامم اما شوهرم اذیت میکنه خودش بچه میخواد ولی روزهای تخمک گذاری لج میکنه میگه من هر وقت دوست داشته باشم انجام میدم ماه پیش دوبار به زور رابطه داشتیم این ماه یکبار که میدونم نمیشه باز نزدیک ۴۰ ساله ام هست اینقدر دیشب از دستش گریه کردم