2777
2789

برنامه پاپیون، کاربر فرشته صادقیان دستوراش بی نقصه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک دو تخم مرغی اسفنجی مخصوص خامه کشی تو قوطی رب

۵۰ گرم ارد 

۵۰ گرم شکر

۲ عدد تخم مرغ

وانیل یکم 

بکینگ پودر نصف ق چ

زرده و سفیده جدا

سفیده رو با شکر انقد میزنی تا فرم بگیره و سفت بشه 

بعد زرده رو با وانیل قاطی میکنی هم میزنی تا کِرِمی رنگ بشه 

زرده رو با سفیده تو یه جهت با لیسک هم میزنی

بعد مخلوطِ ارد و بکینگ ( که من بکینگ نریختم)

رو تو ۳ مرحله به تخم مرغ اصافه میکنی و با لیسک توی یه جهت هم میزنی در حد مخلوط شدن 

کف قوطی رب یه کاغذ میندازی و مایه کیکتو میریزی داخلش 

دمای توستر ۱۸۰ 

مدت زمان پخت حدودن نیم ساعت (اگر دیدی هنوز نپخته بیشتر بذار بمونه)

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬