2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مادرشوهر_مریم_مقدس     عزیزدلم میشه بگی امتحان امروزمو چند میشم و معدلم ۱۹ به بالا میشه ...

۱۹ ، ۱۹ نیم

آره ، نزدیک یکی دو صدم بالاتر از ۱۹

ممنونم عزیزم

بله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان حسش بهم چیه؟ میاد جلو؟ لطفا بگید🌹

الان حسش رو داره خرج کسی دیگری میکنه

فعلا حس به شما رو فعال نمیکنه

فقط صرفا یه خوشش اومدن ساده

کات کنه میاد

۲ ، ۳ ماه دیگه شاید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان حسش رو داره خرج کسی دیگری میکنه فعلا حس به شما رو فعال نمیکنه فقط صرفا یه خوشش اومدن ساده کا ...

تو حس ات خوبه 😁💚

برا منم بگو 

از نظرش الهه چطور دختری هست ؟ روش کراشه؟

مرسی 💙💙

تو حس ات خوبه 😁💚 برا منم بگو  از نظرش الهه چطور دختری هست ؟ روش کراشه؟ مرسی 💙💙

فدات 😂🌸

آره هست

از نظرش دختر ساده‌ای نیست ، ی کم شیطون ، مغرور ی کم و اینکه لوس نیست ، سر جمع فک میکنه برای دوستی خوبه