من خیلی وقته توی این سایتم تایپکامم نگاه کنی فقط در مواقع تاپیک زدم و چیزی در مورد زندگیم نگفتم چون ...
دقیقا همینطوره
بعضیا به شدت بی ادب و بی ملاحظه هستن
اصلا تحملشون غیر ممکنه
نمونه اش رو بارها اینجا دیدم
بهترین کارو میکنید که حرفی نمیزنید از زندگیتون
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
دقیقا همینطوره بعضیا به شدت بی ادب و بی ملاحظه هستن اصلا تحملشون غیر ممکنه نمونه اش رو بارها اینج ...
میدونی خطرناکتر از این موضوع اینه که شاید از این مدل آدم ها اطرافمون باشه و با هر بار شکست ما توی دلشون عروسی بشه یا برعکس از خوشحالی ما تا مرز سکته برن ولی به روی خودشون نیارن هرچند من خودم توی فامیل چنتاشون رو شناسایی کردم چون نمیتونن خودشون رو کنترل کنن و توی رفتار نشون میدن توی دلشون چیه کم هم نیستن متاسفانه
دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند تا کاربر هستند تو تاپیک هاش و کلی حرص میخورن...اگه هم بهشون بگی چرا حرص میخوری، میخوان گردن تو ر ...
آفرین دقیقا این خانوم حداقل از زندگی خودش میگه و کاری با بقیه نداره حالا خدایی چیزهایی که میگه بنظر من اصلا حسادت انگیز نیست نسبت به بعضی بلاگرا توی اینستا ولی اینا میخوان از حسادت از پشت گوشی گیساشو بکنن بعد به این خانوم میگن عقده ای😂
دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...