2777
2789

که جاهل و عقب مونده هست و همنوع ستیز هست و فلان .......

چرا هیچ کس به اینکه طرف برای کمک خواستن و درد و دل کردن میاد تاپیک میزنه اگه نظرتون با نظرش مخالفه لطفا اعصاب طرفو به هم نریزید

سلام رفیق
ساریتا هستم✋
دهه هفتادی از دیار جنوب🌅🌴

🍞🫓آموزش انواع نان فانتزی و حجیم رو داریم🥐🥖

بهت یاد میدم تا سالمترین  و خوشمزه ترین
 نان ها رو توی خونه حرفه ای
آموزش نان بربری
نان باگت
نان فرانسوی
نان آچما
نان شیرمال
انواع لقمه های مدرسه ای
انواع کیک و شیرینی

فقط کافیه به این کانال یه سر بزنی 👇👇👇👇👇
بهت قول میدم نمک گیر بشی
با این کانال
 نونوایی به خونه ت میاد🧑‍🍳😉

https://rubika.ir/tarfand_khanoomaneh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همیشه مشکلم همینه

یکی بگه دعا کنید بچم دختر باشه همه میگن الهی. آخه ی . به به و چه چه . 

بعد بیان بگن دعا کنید پسر باشه همه حمله میکنن

این نشون میده همه ی اینایی که دعوا میندازن خودشون پسر رو برتر میدونن که اینجوری حمله میکنن

بیاد بگه دلم پسر میخواد میگیم الهی امین خیلیم عالی  چه اشکالی دا ه ؟یکی دختر دوست داره یکی پسر یکی هم هردو 

اما وقتی میاد میگه دختر باشه سقطش،میکنم کاش دختر نباشه از دختر بدم میاد میفهمیم خیلی بدبخته وبه خودشم میگیم برعکسشم همینه 

بچه بچست خداهرچی بخواد میده این اداها چیه که از کسی از یه جنسیت بدش بیاد ؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

وقتی طرف میاد ناله میکنه که باید پسر باشه و نباشه اله و بله انتظار داری قربون صدقش بریم؟؟ 

همینجا طرف ۲قلو باردار بود میگفت هرچی خدا بخواد بعد که رفت دید جفتشون دخترن تو سر خودش میزد که من دیگه خدارو قبول ندارم زندگیمو نجات نداد چرا جفتش باید دختر میبود چرا یکیش پسر نبود 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

خیلیا دوست دارن بچشون پسر باشه صرفا چون این جنسیت رو برای فرزندشون بیشتر دوست دارن ، یا مثلا یه دختر دارن میخوان یه پسرم داشته باشن، این کاملا قابل درکه و خیلی شخصیه

ولی کسی که بخاطر حرف دیگران میخواد پسر دار شه یا فکر میکنه پسر داشتن مزیت هست و جنس برتر رو داره ، نمونه کامل یه آدم جاهله

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

من کاری ندارم به اونی که پسر بخواد (در حد یک ترجیح ساده)

اما وای به حال اونی که فهمیده بچه اش دختر شده و حالا بساط ناله و زاری و ناشکری راه انداخته

اینجور مادرا رو باید دو تا پس گردنی بهشون زد تا بفهمن چه طرز فکر سمی ای دارن. چون بحث یک عمر زندگی اون بچه بیچاره اس که زیر دست همچین مادری قراره بزرگ بشه. بچه ای که از همون آغاز زندگیش حس حقارت، خود کم بینی و عزت نفس پایین با هزار و یک عقده عاطفی تو وجودش شکل می گیره‌ و خدا نکنه اگه روزی صاحب برادر بشه. کلا دیگه از شدت تبعیض زندگیش به فناس

بحث فقط درد و دل ساده یک مادر ناآگاه نیست‌. موضوع خیلی فراتر از این حرفاس

ترجیح برای داشتن دختر یا پسر باید در حد ترجیح برای داشتن لباس رنگ آبی یا صورتی باشه. اگر اون یکی جنسیت نصیبت شد و دنیا تو چشمت خراب شد، باید بقیه از خجالتت دربیان، به خاطر خود اون بچه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!