2777
2789

میشه بگید از کی سیکل اقدام شروع می کنید و تا چه مدت اخه من تو این چند ماهه بعد پریودی یک روز درمیون تو اقدامم ولی نتیجه نمیگرم چرا نمیدونم اونایی که بارداریشون مثبت شده راهنمایی کنن

دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دکتر خودم بهم گفت مگه قدیما چیجوری بودن مادرامون . فقط رابطه رو ازاد بزارین هر وقت خدا بخواد میده

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

نرم افزار اوما رو نصب کن تاریخ پریودتو بده تاریخ دقیق تخمک گذاری رو مشکن میده. بعدا برا بارداری هم استفاده کن خیلی خوبه. تو کلاس بارداری ماما معرفی کرد

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
بنظرم برو سونو تخمک گذاری بده ببین تخمک گذاریت کی بعد تو اون روزا اقدام کن

از کیت تخمک گذاری و یه بار با سونو رفتم اونم جواب نداده😔

شما فقط کیت تخمک گذاری بگیر مثبت بود اقدام کن بعدم تاریخ پریودی هاتو یاداشت کن دستت میاد همون سه چها ...

باشه خیلی ممنون

من دکتر خودم بهم گفت مگه قدیما چیجوری بودن مادرامون . فقط رابطه رو ازاد بزارین هر وقت خدا بخواد میده

اون که راست میگه ماییم که صبر و تحمل نداریم😑🤦🏻‍♀️

نرم افزار اوما رو نصب کن تاریخ پریودتو بده تاریخ دقیق تخمک گذاری رو مشکن میده. بعدا برا بارداری هم ا ...

اخه پریود های من نامنظم هستش اون اپلیکیشن ها هیچ کدوم برام جواب نمیده چون هر ماه تو یه روزی میشم اصلا منظم نیستم