2777
2789

اما واقعیت دارد

💕💕

یک زن آمریکایی با رحمی دوگانه طی ۲۰ ساعت و در دو روز دو بار زایمان کرد و دو دختر به دنیا آورد. چنین بارداری نادری «یک در یک میلیون» اتفاق می‌افتد.

کلسی هچر ۳۲ ساله روز سه شنبه در زایمان اولش یک دختر و در روز چهارشنبه هم دختر دیگرش را در بیمارستان دانشگاه آلاباما بیرمنگام به دنیا آورد.

این دو نوزاد به عنوان دوقلوهای همزاد توصیف می‌شوند هر چند که تولدها جداگانه‌ای داشته‌اند.

کلسی هچر پیش از این سه بارداری سالم قبلی داشت. او این بار هم فکر می‌کرد که تنها در یک رحم باردار است، تا این که در سونوگرافی دریافت که نوزاد دیگری هم در رحم دوم او وجود دارد.

خانم هچر گفته اکنون به خانه بازگشته و می‌تواند از تعطیلات کریسمس لذت ببرد.

زمانی که کلسی هچر ۱۷ ساله بود به او گفته شد که دارای رحم دو تایی (uterus didelphys) است که به گفته بیمارستان دانشگاه آلاباما یک ناهنجاری مادرزادی نادر توصیف می‌شود که تنها ۰.۳ درصد از زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به گفته این دانشگاه احتمال باردار شدن در هر دو رحم حتی بسیار نادرتر است و این اتفاق «یک نفر در یک میلیون» است.

دنیا پر از چیزهای عجیب و غریبه 

@BehtarinMadareDonya

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

آره منم دیدم

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر درین مورد شانس آوردم دوتا نشده

تصورشم وحشتناکه😂

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

یه زن خارجی هم هست کلا دوتا واژن داره و دوتا رحم جدا برا هرکدوم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
فامیلی ازما چهارتا کلیه داره 

بله،،دنیا پرازعجایبه