2777
2789
عنوان

به شوهرم‌بگم‌یا نه

287 بازدید | 19 پست

من‌۵سال هست‌ازدواج‌کردم

یه شهرستان نزدیک‌تبریز هستیم

دوران مجردی با یه پسری در حد دو سه هفته ای دوست شدم که کات کردم

بعد دیشب یکی‌پیام داد تلگرام به اسم‌اسدی که چطوری اینا

گفت شناختی گفتم تویی لیلا

اینم‌بگم‌مامانم شماره منو داده بود به همسایه قدیممون به اسم‌لیلا که اونم‌فامیلیش اسدی هست

بعد فکر کردم اونه نگو همون مورد ۵_۶سال پیش بود

هیچی دیگه اینم‌نم پس نداد

گفت کجایی اینا منم‌گفتم این‌شهرستانم

بعد گفت ابنستارو بده فالوت کنم

اونجا درخواست داد دیدم‌اون‌پسره هست رد کردم گفتم من‌متاهلم‌اللن میگه منم این‌شهرستانم

اون‌زمان که آشنا میشدیم‌اینجا بود الان رو نمیدونم

الان‌موندم‌لگم‌به همسرم‌یا نه

بهش گفتم‌من‌متاهلم اونم گفت منم متاهلم گفتم خوشبخت باشید درست نیشت به هم‌دیگه پیام‌بدیم

خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک کن
انفالو کن
دیگه هم ندیده و نشناخته و تا مطمئن نشدی به کسی امار زندگیتو و ایدی اینستا نده...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

حوصله بحث و دعوا داری؟

آرامش خودتو از بین نبر هرچیزی رو به شوهر نمیگن 

بلاک کن تموم شه بره 

خداروشکر کن زن داره وگرنه سیریشت میشد حالا اون وقت نمیدونستی چجوری قایمش کنی و شوهرت نفهمه

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)