2777
2789
عنوان

کیکککک یخچالی میخوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه آرد بدمزه میشه که... آردونشاسته رو با شیر رو گاز هم‌زدم که مثل فرنی شد بعد بهش شکلات تخته ای اض ...

اشتباهه خب

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
آخه آرد بدمزه میشه که... آردونشاسته رو با شیر رو گاز هم‌زدم که مثل فرنی شد بعد بهش شکلات تخته ای اض ...

اشتباهه 

بزار شیر گرم شه

تا داره گرم میشه

آرد رو با شکر و پودر کاکائو و کمی پودر نسکافه قاطی گن و به شیر اضافه گن

هم بزن تا یه ذره غلیظ شه

بعد خاموش کن و توش کره بنداز

طعمش عالی میشه

مقدار شکر و.. هم بستگی به این داره که میخوای چقدر شیرین شه

در کل نباید خیلی شیرین شه چون خود پتی بور شیرینه 

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔
انشالله که خوب بشه ولی برامن که بدمزه شد🥲. ممنون از نظرت⚘️

دستور من همه هم عاشقشن 

ارد رو يكم تفت بده تغيير رنگ جزعي كرم رنگ بشه 

بعد شير رو اضافه كن و شكر البته شكر نبايد زياد باشه مخلوط كن و بزار از فرني سفت تر بشه 

بعد نصف اندازه ايي كه شير ريختي رو گلاب بزن 

بعد يه پودر نسكافه و يك قاشق چايي خوري وانيل 

يه لايه پتي بود موارد موز و گردو دوباره تكرار كن تا اخر 

اخر بايد مواد باشه 

عاليه طعن و مزه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

خامی نشاسته رو نگرفتی که بد شده اصلا نشاسته نزن

دو قاشق آرد.دو قاشق شکر .دو لیوان شیر .دو قاشق پودر کاکائو .بذار روی حرارت ملایم مدام هم بزن وقتی به غلظت فرنی رسید دو قاشق خامه صبحانه و یک قاشق گلاب بزن خاموش کن 

لایه به لایه با بیسکوییت بچین 

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .