2777
2789
عنوان

کیکککک یخچالی میخوام😔

608 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها من کیک یخچالی از رو گوگل و اینستا درست کردم بدشد تموم موادم هدررفت😑الان کسی هست یک دستور ساده و خوشمزه بده توروخدا توش آرد و نشاسته نباشه که همین دوتا گند زد و کیکوبدمزه کرد🤢....اصلا آردو چه به شیر اه اه خیلی ترکیب مسمومیه.کی درست کرده تجربشو بگه لطفا.دمتون گرم🥰😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت همین کیک خیس شکلاتی ایناس یا طعمای دیگه ؟اینارو میگی یخچالی ..اردو شیر درس استفاده کنی خیلی خوب میشه اما نشاسته نشنیدم من همیشه درس میکنم خیلی خوب میشه

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

همون نشاسته وشیر وکاکائو وشکر رو قاطی کن ویکم آرد بزن که غلیظ بشه. وقتی،شیر سرده باید اردو نشاسته بزنی..اخرش،که خاموش کردی،یه کره بنداز توش حل بشه. وتا داغه باید بریزی،روی بیسکوییتهات

پارسا پسرمامان😍
من بلدم ولی آرد داره  😐🤔 بگو ببینم چجوری درست کردی

آخه آرد بدمزه میشه که...

آردونشاسته رو با شیر رو گاز هم‌زدم که مثل فرنی شد بعد بهش شکلات تخته ای اضافه کردم

همون نشاسته وشیر وکاکائو وشکر رو قاطی کن ویکم آرد بزن که غلیظ بشه. وقتی،شیر سرده باید اردو نشاسته بز ...

انشالله که خوب بشه ولی برامن که بدمزه شد🥲.

ممنون از نظرت⚘️