2777
2789
عنوان

خانما این مو رو میتونه لیزر کنه بنظرتون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 26 پست
اره اینم نتیجه میگیره

مرسی عزیزم 😘

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش زیبا صحبت کنیم وحس بد ندیم حضرت علی گفته دهان خودرا نگشا مگر درصورت ضرورت وتفکر

❤️👏🏻👏🏻

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
کاش زیبا صحبت کنیم وحس بد ندیم حضرت علی گفته دهان خودرا نگشا مگر درصورت ضرورت وتفکر

تاپیک شما بود؟؟!

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
تاپیک شما بود؟؟!

تاپیک من بود میدونم منظوری نداشتی عزیزم ولی بنظرم قشنگتره اگه اینطوری نگیم

تاپیک من بود میدونم منظوری نداشتی عزیزم ولی بنظرم قشنگتره اگه اینطوری نگیم

مرسی ک بد نگرفتی🥰

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
جواب گرفتید شما ؟ با چه دستگاهی  یه جای دیگه روی شکمش هم گذاشتم عکس بعدی اون میشه بنظرت؟

بله سایناشور هست دستگاهی که من میرم.

شکم رو بهتره لیزر نکنید برای من کمتر از اون عکس بود شکمم، و فقط دور ناف رو لیزر کردم ولی ضخیم‌تر از قبل شد.

بله سایناشور هست دستگاهی که من میرم. شکم رو بهتره لیزر نکنید برای من کمتر از اون عکس بود شکمم، و فق ...

اها پس ینی قسمت پاهاتون که مثل اون عکس بود رو ولی جواب گرفتید

سایناشور شاتی هست یا ژلی؟

بله پاهام جواب گرفت شاتی هست

ممنونم عزیزم

عزیزم توروخدا اگه هستی جواب بده منتظرتم ماسک مو اسمری هانادای خریدی واقعا عالیه و مورو ابریشمی میکنه ...

عزیزم به جنس موهاتون بستگی داره

ترسمه رو ترجیح میدم