2777
2789
عنوان

از این خرید نکنین

96 بازدید | 7 پست

از این پیجه که عکسشو میذارم خرید نکنین.. 

تازه بعدددد از دو ماه سفارشمو برا من ارسال کرده، 

الانم که اومده چن سایز بزرگتره برام گشاده. به ادمینش هم پیام دادم یه ادم فوق العاده بیشعوره که میگه اشکالی نداره پیش میاد سه چار سایز اختلاف😐 

چقدر بلانسبت شما خر

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون که اطلاع دادی 

کلا من خودم یه بارم لباس آنلاین سفارش ندادم چون بنظرم تو تنم باید ببینم بعضی وقتها یه چیزی میبینیم ولی تو تن خودمون قشنگ نیست بعضی وقت ها هم یه چیزی تو تن مانکن میبینیم که بهمون نمیاد ولی وقتی می‌پوشیم میبینم چقدر توش خوب شدیم

یاخدا برگشت بزن 

گفت مرجوعی نداریم. از ادرس خودشم ارسال نشده 😐 

گفتم که کسی نخره دیگه، کیفیتش هم اصلا شبیه چیزی نیس که نوشته. ولی این پولا خوردن نداره واقعا. بعدا پس میدن نتیجه این زرنگ بازیاشونو

گفت مرجوعی نداریم. از ادرس خودشم ارسال نشده 😐  گفتم که کسی نخره دیگه، کیفیتش هم اصلا شبیه چیز ...

چقدر پول دادی

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.