2777
2789
عنوان

مریضی مامان

107 بازدید | 9 پست

بچه ها مامان من ۷ ماه پیش ی سکته مغزی کرد بعد همه چیش خوبه دست چپش تا حدودی خوب شده انگشتاش هنوز درست کار نمیکنه بعد چند وقته ماساژ میره الان دوسه روزه میگه همش خواب میره یا تیغ تیغ  میشه دستم بنطرتون نشونه خوب شدنه ؟؟کیا تجربه دارن 

همه میگن نشونه خوب شدنشه دعا کنین همین باشه خیلی سختشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر منم وقتی داشت خوب میشد میگف دستم مور مور میشه یا ی دفه دستش حرارت میگرف بعد یکی دوماه خوب شد . ان شالله ایشونم زودی خوب بشن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

خیلی بهش برسین روی روحیش کار کنین مثل مادر من نشه ک بعد سکته مغزیش افسردگی حاد گرف یازده سال کاملا ف ...

چجوری بود رفتارش تو افسردگی؟؟ینی خوب شد و دوباره فلج شد برا افسردگی؟یا فلج بود دیگه خوب نشد؟؟

چجوری بود رفتارش تو افسردگی؟؟ینی خوب شد و دوباره فلج شد برا افسردگی؟یا فلج بود دیگه خوب نشد؟؟

مادر من بشدت مظلوم بود با یه پدر بشدت عصبی ظالم بیست و دو  سال هر ظلمی رو تحمل کرد بخاطر ما سکته ک کرد راضی نمیشد ببریمش بیرون میگف مردم بهم میخندن میگفتیم حداقل بریم تا در حیاط کوچه رو نگاه کن مردمو نگاه کن میگف نه نمیخام تا چند سال قرص اعصاب میخورد بماند ک همون هزینه دکتر و قرص و داروهاشو بزور از پدرم میگرفتیم.کم.کم بدنش کامل فلج شد وقتی سکته کرد فقط سی و نه سالش بود ی خواهر شیرخواره داشتم با اینک فلج بود زبونشم سنگین بود مینشست گریه میکرد با همون زبون سنگین میگف من بیرم کی هواسش ب زینبه

مادر من بشدت مظلوم بود با یه پدر بشدت عصبی ظالم بیست و دو  سال هر ظلمی رو تحمل کرد بخاطر ما سکت ...

عزییییزم

خدا رحمتش کنه جاش تو بهشته قطعا چون خیلی سختی کشیده 

مامان منم ۵۰ سالشه ولی خدارشکر روحیش خوبه یعنی بابام خیلی هواشو داره فک نکنم افسرده باشه فقط دوس داره زود دستش خوب بشه خودش هرکار داره انجام بده و خودش بره بیرون مامان خیییلی زن مستقلی بود الان سختش شده