2777
2789

از پس همه شیک میان حس میکنم باید اول همه چی اوکی کنم بعد برم تاالان حدود ی تومن هزینه لباس و باشگاه گذاشتم کنار 

بیشتر افسرده تر شدم البته کتونی خوب دارم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بیخیال بابا. هدفتو تعیین کن. اگر برای ورزش داری میری با یه تیشرت و شلوارک معمولی هم میتونی بری، اگه ...

ن افراطیم ن چیزی ولی معمولی بودن بین اینام خیلی هزینه داره

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برامن ک هیچی فقط یه تاپ و شلوارک مناسب باشه کافیه..

دودست فقط دارم.هی نوبت ب نوبت میپوشم.یوقتایی هم لباس ورزشیمو باساپورت مشکی ک توخونه میپوشم استفاده میکنم..اونقد اهمیت نمیدم ب این چیزا..فقط تمیزو مرتب

برامن ک هیچی فقط یه تاپ و شلوارک مناسب باشه کافیه.. دودست فقط دارم.هی نوبت ب نوبت میپوشم.یوقتایی هم ...

بنظرم لباس روزای پاییز وزمستون باشگاه باید فرق کنه با بهار وتابستون

یزمان میرفتم ساده ترین من بودم همه با لباسای ان چنانی و.... برام مهم نبود حقیقتش با لباسلی اسپورت خونه رفته بودم یا دمبل های شیک و ... ورزش برام مهم تر بود اولاش خجالت میکشیدم فک میکردم مسخرم میکنن اما ب مرور فهمیدم اصلا ب من فکر نمیکنن . مدرسه هم همین بودم همه هر ماه ی نوع هودی و پالتو و ... زندگی رو زیاد سخت گرفتم . همه بهم امل میگفتن ک فقط برا درس هزینه میکنی و فلان . منم ب ی ورم گرفتم 

تهش اونا بیشتر دانشگاهن با اینکه چند برابر درس برای لاک و غیره هزینه میکردن اونوقت من ک تو عمرم دو تا لاک داشتم و 10 نوع کتاب و اینا داشتم پشت کنکور موندم . هه قشنگ نیست ؟

بنظرم لباس روزای پاییز وزمستون باشگاه باید فرق کنه با بهار وتابستون

چ فرقی کنه اخه

چ اهمیتی میدین شما!

بهرحال تو باشگاه رو گرم میکنن خودتم ک موق ورزش عرق میریزی داغ میکنی..بعدم ک خشک میکنی و میخای بری بیرون پالتو میپوشی..

یزمان میرفتم ساده ترین من بودم همه با لباسای ان چنانی و.... برام مهم نبود حقیقتش با لباسلی اسپورت خو ...

خو رشته داریم تا رشته 

دانشگاه داریم تا دانشگاه

کاری به بقیه نداشته باش مطمئن باش بقیه هم کاری به سر و وضع شما ندارن هرجور خودت راحتی عمل کن

من کلا لباس مناسب نداشتم وگرنه زیاد تو جو این چیزا نیستم

پزشکی بهشتی و  پزشکی مراغه درومدن :بقیشونم چرت قبول شدن

خب حتما خوندن قبول شدن .قبول شدن ک ب تعدد پشت کنکور بودن نیس ب تلاشه 

من کلا لباس مناسب نداشتم وگرنه زیاد تو جو این چیزا نیستم

ورزش کردن تو باشگاه که لباس آنچنانی لازم نداره یه تاب یاتیشرت و شلوارک کافیه

🇵🇸قدس مسئله اصلی جهان اسلام است...