2777
2789
عنوان

همه جواب بدید ؟؟؟ جمع فامیلی

306 بازدید | 28 پست

بچه ها جدیدا یه جوری شده توی جمع فامیلی اصلا بهم خوش نمی‌گذره ،

انگار تک تک آدما برام غریبه ان،البته ناگفته نمونه یه زمانی خیلی به همه رو میدادم خاکی بودم خیلی هم بخاطر این ضربه خوردم تصمیم گرفتم برم تو لاک خودم با همه سرد باشم و با سیاست مثل خودشون ، بنظرتون این رفتار اشتباس؟ نمیخوام با کسی صمیمی شم مثل قبل چون بعضیا بعدش دشمن میشن👌🏻

در ضمن چندساله که نامزد دارم

شاید باورت نشه از سال ۹۹ تو جمع فامیل نبودم ...

البته مجردم و الانم زندگی خودمو دارم به دور از اکثر فامیل ...🙃ولی خوب هستن کسایی هم که تو این شهری که من هستم ،هستن ولی ارتباطی باهاشون ندارم 

کلا نه خط فکریم شبیه شونه ،نه باهاشون حال میکنم 🙃 

دید من کاملا مشخصه که چیه 😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی میکنی ،ادمی باید درس بگیره 

یبار ضربه خوردی مقصر تو نیستی ولی اگه دومین بار اجازه بدی بهت ضربه بزنن دیگه مقصر تویی

البته الان میگن نامزد کرده خودشو گرفته قبلا خاکی بود....ولی تو به کتف چپت بگیر...از نظر من خوبکاری میکنی دوری و دوستی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

فامیل جدیدا جایی شده که فقط ب درد کلاس گذاشتن و عقده گشایی میخوره و هیچ ارزش دیگه ای نداره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

فامیل جدیدا جایی شده که فقط ب درد کلاس گذاشتن و عقده گشایی میخوره و هیچ ارزش دیگه ای نداره

دقیقاااا👌🏻بعضیا فقط میخوان خودشونو به نمایش بزارن مخصوصا اونایی که تازه شوهرکردن😂

کار خوبی میکنی ،ادمی باید درس بگیره  یبار ضربه خوردی مقصر تو نیستی ولی اگه دومین بار اجازه بدی ...

نه من خیلی وقته نامزد دارم به این قضیه اصلا ربطی نداره، سر یه موضوع دیگه عوض شدم 

یکی از دلایلش اینه ، چشم و هم چشمی و تیکه پروندن و متلک گفتن زیاد شده

واقعا..... متنفرم از همچین آدمایی که عقده ازشون میبارهههه دیگه نمیدونن چطور باید خودشونو خالی کنن....

دقیقاااا👌🏻بعضیا فقط میخوان خودشونو به نمایش بزارن مخصوصا اونایی که تازه شوهرکردن😂

من دختر عموم جداشد

۶۵ ماه بعد نامزد کرد

دیشب زنموم عکس گذاشته استوریش هی تبریک دختر گلم و فللان

واییی چه عکسایی چه خرجایی چه قد گل و میوه ارایی

و اوووو

هیچکسم دعوت نکردن،ولی از ریز ریزمصالح عکس و فیلم گذاشته

همسرم میگه چه خبره اینمه خرج کرده،یه وخ یکی نداره استوری گذاشتنشون چیه

گفتم اینا اصلا خرج کردن که بکنن تو چشم ما

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡