2777
2789
عنوان

کمک فوری مسلط های انگلیسی

449 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من تو یک کشور ترک هستم و ترکی رو هم خودم و هم خواهرم تا سطح b2 مسلط هستم 

الان شرایط عوض شده و خواهرم قراره از سال تحصیلی اینده بره کالج انگلیسی خودمم به ترکی درس میخونم و اصلا از انگلیسی سر در نمیارم

میشه لطف کنین بگین چه کتابی بهتره 

طبق تحقیقاتم امریکن انگلیش فایل و تاچ استون و تاپ ناچ خوبه کدوم زودتر و بهتر میشه یاد گرفت 

کتابی میخوام که مشخص باشه کجا گرامر داره یاد میده کجا اسپیکینگ

لطفا کمکم کنید خواهرم خیلی بهم ریخته است هر چقدر زبان انگلیسی کلاس میزاشتیم یاد نمیگرفت اما الان دیگه انگیزه خوبی داره

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
امریکن انگلیش فایل خیلی خوبه

به نظرتون تا سطح a2 رو میتونه تو نه ماه بخونه

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابهای فورکورنرز خیلی خوبن

من پانزده ساله زبان درس میدم و هشت ساله فورکورنرز تدریس میکنم 

کتابهای بی نقصی هستن و همه چیز رو دارن چهار جلدشو که بخونه البته با کمک کسی که تسلط داره چون کلا انگلیسی خودخوان نیست و باید. راهنما داشته باشه ، راه میفته

کتابهای فورکورنرز خیلی خوبن من پانزده ساله زبان درس میدم و هشت ساله فورکورنرز تدریس میکنم  کت ...

میدونین تو سن خاصی هست کتاب های فمیلی روز خیلیا هم بهم معرفی کردن اما خیلی بچه گانه هست این کتابی که شما لطف گفتین مول فمیلی فرزند بچه گانه که نیست درسته؟

به نظرتون تا سطح a2 رو میتونه تو نه ماه بخونه

مرسی از راهنماییتون بعد برای گرامر مثلا کادر خاص و جدا داره یا نه همینطوری همه چیز را قاطی درس میده؟

میدونین تو سن خاصی هست کتاب های فمیلی روز خیلیا هم بهم معرفی کردن اما خیلی بچه گانه هست این کتابی که ...

کتابهای فمیلی ظاهر بچه گانه ای داره اما واقعا بی نظیره . ضمنا چهار و  به خصوص پنج و شش اون واقعا سخت میشن ...در واقع برای گرفتن جواب بهتر باید فمیلی ها رو بخونه و بعد وارد فورکورنرز بشه . پنج و شش فمیلی آنقدر سنگین هست که اگر کسی اونا رو بخونه ، فورکورنرز یک و دو براش خیلی راحته. به نظرم مجابش کنید رنگ و لعاب یه کتاب برای کسیکه همچین هدف مهمی داره نباید اهمیت داشته باشه مهم هدف هست حالا هر جور که بشه بهش رسید .  اگر زبانش در حد قابل قبولی هست بگید فقط پنج و شش فمیلی رو بخونه  .

کتابهای فورکورنرز مخصوص نوجوانان و بزرگسالان هست و فورکورنرز چهار ، یک سطح قبل از دوره upper هست .