2777
2789
عنوان

با جاری سمی چجوری رفتار کنم؟

486 بازدید | 16 پست

جاریم همیشه وقتی خانواده همسرم از من یا هنرم تعریف می کنند سعی می کنه با حرفهاش کارمو بی ارزش و به درد نخور جلوه بده ،کلا خیلی سمی هست،البته خانواده شوهرم همه می دونن آدم حسودیه ،من همیشه ازش تعریف می کنم بلکه احساس کمبودش جبران بشه و حسادت رو بذاره کنار، نسبت به قبل فقط یه کمی بهتر شده،

شما جای من باشید چجوری باهاش رفتار می کنید ؟ 

اون بیچاره خودش غیرمستقیم داره خودشو خراب میکنه بذار ب کارش ادامه بده من برا همچین آدمایی خیلی دلم میسوزه ولی خب ازونجایی ک من تو این رفتارش کاره ای نیستم ولش میکنم ب امون خدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری همینه دیگه عزیزم 

مثل هست لباس ۲ تا هوو تو یه بغچه جا میشه ، مال جاری نه 

هر روز زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج علقمه هم حصاریه که باعث میشه آدمای بد ازت دور بشن 

من متاسفانه مادرشوهرم اینجوری بود. و سرهمینا ازچشم انداخت خودشو پیشم .فک کن کسی داشت راجع ب من تعریف میکرد این سریع حرف طرف تموم نشده اسم اون یکی جاریمو میاورد وسط ک بگه اونم خوبه اونم بلده. تاییدم نمیکرد حتی حرف طرفو.گفتم وا این چرا اینجوری میکنه کرده های منو نکرده میکنه

parasoo1989@
جاری همینه دیگه عزیزم  مثل هست لباس ۲ تا هوو تو یه بغچه جا میشه ، مال جاری نه  هر روز ...

مرسی عزیزم ،ان شاالله توفیق خوندنشو خدا بهم بده ،یه حرز امام جواد علیه السلام هم خریدم خیلی برام خوب بوده .

جاری منم هیچوقت به من مبارکه نگفته هرچی خریدم خودشو میزنه به ندیدن اما من همیشه بهش میگم مبااااارکه تا از عقدش کم بشه طفلک

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
من متاسفانه مادرشوهرم اینجوری بود. و سرهمینا ازچشم انداخت خودشو پیشم .فک کن کسی داشت راجع ب من تعریف ...

جالبه که اینقدر با مهارت تخریب می کنن که دیگران تحت تاثیر قرار می گیرند و اصلا هم متوجه نمیشن چی شد .

جاری منم هیچوقت به من مبارکه نگفته هرچی خریدم خودشو میزنه به ندیدن اما من همیشه بهش میگم مبااااارکه ...

حسادت درمون نداره ،چون از کمی عقل هست،خدا ان شاالله عقلشون رو زیاد کنه

جالبه که اینقدر با مهارت تخریب می کنن که دیگران تحت تاثیر قرار می گیرند و اصلا هم متوجه نمیشن چی شد ...

واسه ما چون تعریفایی ک ازون یکیا میکرد دروغ بود و خب بقیه میدیدن  تو دراز مدت خودش خراب میشد 

parasoo1989@
حسادت درمون نداره ،چون از کمی عقل هست،خدا ان شاالله عقلشون رو زیاد کنه

من از همه نظر از جاریم سرم از خانواده از قیافه و…اگه اون بهتر بود قطعا سوراخ سوراخ بودم اللن

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱