2777
2789

اونقدر دلم از دستش پره که داره میترکه هیچ وقت هم نمیتونم به کاراش یا حرفها و فرق گذاشتناش اعتراض کنم شما چی دلتون میخواد مادر شوهرتون لال بشه فقط حرفاتونو بشنوه نتونه چیزی بگه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

اخی عزیزم درکت میکنم🤣🤣🤣🤣

ولی ها خواسته جالبی داشتی

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پیر زنه چیزیم میگه اگه خیلی بهم فشار بیاد همونلحظه میگم اگه کم فشار بیاد به همسرم میگم که سری بعدی خودش جواب بده 

درکل پیرزنه من با مامان خودمم آبم توی ی جوب نمیره مادرشوهر که جای خود دارع

سواد داره ؟

بنویس داخل نامه  بهش بده .

درسته بعدا میزاره جلو همه .

اما اینطوری لااقل حرفاتو زدی 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حسی بهش ندارم آدم بی ازاریه ولی یه حرکتای معناداریم میزنه ولی من خونسردم برام مهم نیس البته قبلا اینجوری نبودما

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
سواد داره ؟ بنویس داخل نامه  بهش بده . درسته بعدا میزاره جلو همه . اما اینطوری لااقل حرفاتو ...

نه سواد نداره ولی یه زبون داره که نه تنها من که عروسشم حتی همسایه ها هم از دست زبونش در امان نیستن هیچ دوست و هم صحبتی نداره همه ازش فراری هستن حتی پدر شوهرم بارها گفته از مجبوری تحملش میکنم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
اونو نمیتونی تغییر بدی خودتو تغییر بده

اگه نزدیکم نبود یا کمتر میدیدمش خوب بود ولی توی یه ساختمونیم از تنهایی مدام ور دل منه مدام بهم نیش میزنه اصلا نمیذاره حرفاشو هضم کنم پشتسر هم میگه

اخی عزیزم درکت میکنم🤣🤣🤣🤣 ولی ها خواسته جالبی داشتی

آخه هر چی میکشم از دست اون زبونش میکشم خیلی تند و تیزه

آخه هر چی میکشم از دست اون زبونش میکشم خیلی تند و تیزه

میفهمم منمجردم

ولی آشنایی زیادی باحرفا تند وتیز دارم

یه ماجرا میگم تودلت برای من کباب میشه

من تویه شهر غریب سرکارم خیلی دور ازخونمون هستم

فقط،بایکی ازدخترا صمیمی بودم

قبل اینکه بانامزدش آشنا بشه من توکل ناراحتی هاش مرحم بودم براش 

توجمع نشستیم بهم گفت نیای موقع عقدم زشتکی نری آرایشگاه بیاعقدم ابروم میره  به خاطر دوستی بینمون گذشت کردم وبه روش نیاوردم که ناراحت شدم

هفته قبلی  فقط من باب شوخی گفتم عزیزمیخوای عقد کنی رژیم بگیر جلو همه بهم گفت شعور هم خوب چیزیه

منم فقط بهش گفتم حالا که ازاین شوخی کوچیک من ناراحت شدی خیلی وقتا خیلیحرفا زدی به روت نیاوردم دیگه نمیخوام باهات حرف بزنم

امروز جلوم همه همکارا دعوت کر عقدش واصلا محل من نزاشت

همه از صمیمت ورفاقت بینمون خبر داشتن 

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍